Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
Hoppá..visszatérek és új avatar fogad...
CPU és alaplap még mindig eladó! Tessék érdeklődni!
2,6P4, Abit IS7.They drew first blood....
-
válasz bolcsodal #14851 üzenetére
De szép lett itt valaki
Eladó motyók:
2.4-es s478-as celeron
300W-os codegen táp
2x200GB sata maxtor vinyó
200GB sata samsung vinyó
Chieftek ház 400-as táppal hibátlan állapotban (info visszább vagy priviben)
2x 36GB 15000 rpm seagate cheetah vinyó
Ati Firegl V7100 vga kártya
4 db hp netserver lp 2000r| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
MiaMia
csendes tag
Rhino!
Gondolom ez lesz az első hely,ahová ébredés után felnézel,nem a Messenger...
Gyere fel Messengerre!
CSÓK! (A csajod ) -
MiaMia
csendes tag
válasz LordVader80 #14854 üzenetére
Szó ami szó egyfeszt itt lóg,ezért is regisztráltam ide (gyorsabban megtalálom).
Biztos még alszik... -
MiaMia
csendes tag
Na mi az? Mindenki visszament aludni...???
-
CheeseE
tag
Hali!
SOS, kellene nekem VGA kabel kb. 6m egy félórán belül
Hol tudok venni? IDC,Bird már kilőve...
Esetleg valami más?Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
CSorBA
őstag
Meg van valakinek a Harry Potter 7. részének az angol változata? (keddre kéne nekem egy referátumhoz, SOS, pls help.. TIK-ben nincs bent..)
Illetve bármilyen harry potteres kalózkiadást, hamisítványt, folytatást, nem hivatalos folytatást, pdf-et, linket, bármit szívesen fogadok.. aki tud, vagy meglenne neki, kérem írjon.. köszi.. -
-
-
-
Padisha
tag
help! szerintetek megéri [link] vagy inkább egy új 8800Gt
-
-
Rhino666
addikt
A Jedi-erőnek köszönhetően visszajött a netem.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #14866 üzenetére
Hívd fel gyorsan a kábelTV-seket, hogy ki ne jöjjenek hozzám mert már visszajött a net.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rick4
félisten
-
Luighi
senior tag
Jól emlékeszem hogy volt itt valakinek eladó RDRamja?
Ha igen, írjommmá nekem egy privit az illető!
-
(Bundás)
addikt
Órás ismerőse nincs valakinek?
Az a márka hogy "Poljot" ismerős emberek?
-
bolcsodal
addikt
Digitális fényképezőgép javítással foglalkozik itt valaki? Esetleg ismertek valakit, akihez elvihetném? Pestre kellene felküldetnem javíttatni..de gondoltam bepróbálom először itt.
Valamint, ha a CCD sérült, akkor mennyi lehet a várható javítási költség?
They drew first blood....
-
Frenky89
addikt
Ti mennyit szoktatok kérni ilyen kisebb-nagyobb gépbütykölésekért: XP telepítés, netrendbehozás, gépkitakarítás, akármilyen programtelepítés? Óradíj? Percdíj? Egyösszegben?
Nekem igazából mindegy lenne, hogy kapok-e vmit cserébe, csak folyton az van, hogy mindenképp fizetni szeretnének, pedig mondom, hogy nem kell de azért csak erősködnek.
-
-
-
LordVader80
őstag
válasz Frenky89 #14893 üzenetére
Problémásnak az számít, akinél elmegy a fél napod, míg kipucolod a gépét a sok szarból, kérsz tőle 2k-t, mert nem akarsz lehúzó lenni, majd 4 hónap múlva felhív, hogy rossz a gép, elmész hozzá, és azt látod, hogy tele van vírusokkal meg össze vissza telepített marhaságokat, csoda, hogy feláll az op rendszer, bár használhatatlan, mert egyből kb 20 alkalmazás/ablak nyílik meg stb.... majd megkérdezi: "ugye garanciába csinálod, mert 4 hónap telt csak el"
nem velem esett meg az eset, de előfordul
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest