Aktív témák
-
veterán
-
SpyK333
tag
válasz Lazarus666 #14438 üzenetére
Te tudsz ám aludni Laza! Csak az a baj hogy kicsit rádlicitáltzak!
Rolly: Mennyit adsz érte?
-
WindyJoe
aktív tag
válasz LordVader80 #14454 üzenetére
Akkor legyen mind3... (:
Most nálad van?
Vagy jövőhét...?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pintyesz
senior tag
Eladó!
2X256MB DDR400
4,5KFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
LordVader80
őstag
válasz proper #14202 üzenetére
Az ígért tesztek, konfig adataimnál, vista alatt...
Minden alapon: 10.420 pont Egyébként 2 giga rammal is ennyi, úgyhogy a plussz 2 giga 3dmark alatt nem érezteti hatását
CPU megrángatva: 10.805 pont Látszik, hogy csak a cpu score nőtt, szóval bőven elég egy 3 GHz-en járo Core2 egy 9600GT kihajtásához
CPU+GPU megrángatva: 11.318 pont ugyanilyen CPU+GPU órajelekkel xp alatt egy srácnak éppen 12.000 pontot hoz a kártya-->link a kártya topikjában[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
kovtam
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne egy legalább 256MB-os, legalább PC2100-as RAM.
Egy Compaq gépbe tenném a második slotba egy Samsung 256/266 CL2,5-ös mellé.
Baráti ármegjelöléssel privátba, vagy telefonra várom az ajánlatokat.
Üdv: kovtam -
WindyJoe
aktív tag
válasz LordVader80 #14464 üzenetére
írtam priv, épp most... (:
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
LordVader80
őstag
válasz WindyJoe #14465 üzenetére
Akkor maradtak:
LG CD-RW és DVD-ROM
Quantum Fireball HDD 3 GB
Zalman ZM-NB47JMay The Force Be With You!
-
Old fox
tag
Eladó!
2X256MB DDR400 (egyformák, dualban mennek)
4K-ért[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
ent
őstag
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
padre71
tag
Eladó
Abit KN9 Ultra am2-es alaplap (garanciás) 12k
SAMSUNG SP2004C HDD (garanciás) 11k
Cooler Master Hyper TX am2 procihűtő (garanciás) 4kAkit több részlet érdekel, az az apróhirdetések között megtalálja.
Némi alku belefér.[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pintyesz
senior tag
Skacok!
Egy ATI 9600XT melyik nVidia kártyával van kb. egy szinten?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
PowerBuldog
veterán
ent ment PÜ
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Tom5
addikt
-
Lazarus666
tag
válasz Rhino666 #14450 üzenetére
Fú de jó!
Én már ekkor rég az igazak álmát aludtam! És tök jó hogy mindenki tud erről csak én nem'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
Lazarus666
tag
válasz SpyK333 #14458 üzenetére
Hát igen én aztán tudok ha mást nem is akkor aludni Amúgy meg csak írtam hátha összejön
Csak azt tudnám hogy jepi mér nem szól hogy nekem kéne adni venni dolgokat miért mástól kell megtudnom érthetetlen
[ Szerkesztve ]
'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
Rhino666
addikt
válasz Lazarus666 #14479 üzenetére
Mindegy, nekem nem sürgős.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
Stylust hol érdemes venni ebben a nyamvadt városban?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
CSorBA
őstag
hű srácok. mai napi tanulság: "raid mirror-t szétszedni vista alatt szardolog"...
-
SpyK333
tag
Majd Lazarus barátommal beszéld meg mert ő jár minden nap szegeden!
Közérdekű:
Az van hogy van hogy találtam egy AC FREEZER 64 pro AM2-es procihűtőt. Csak kicsit csapágyasra lett már járatva szegénykém. Nekem a régebbi kivitel van. Erre mit tegyek rá szerintetek hogy ne krákogjon nekem itt össze- vissza? Mert 700on pörög 30 fokos a proci csak az a baj hogy kicsit krákog meg kattog!
Ha valakinek van ötlete akkor azt szivesen veszem! Már adtam neki szilikon de nem sokat használt.Valami 5let?
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest