Új hozzászólás Aktív témák

  • Beri

    addikt

    válasz Jazzos #16871 üzenetére

    A hangsúly a "ha nem az első vásárlásom ott"-on van. Ha már elköltöttem ott mondjuk 50ezret (hasraütésszerűen mondtam egy számot), ráadásul egy összegben, egyetlen arcizmom rándulása nélkül, akkor legközelebb ne kérjen tőlem ötezret azért, hogy rendeljen egy új processzort jövő csütörtökre.

    Ez a "hetente egyszer jön áru" dolog is olyan, hogy annyi idő alatt úgy is ideér a cucc, ha én rendelem meg. Hajlandó vagyok (igen, volt már rá példa) plusz pénzt fizetni azért, ha sürgősen akarok valamit. Igenis megoldható, hogy másnapra a kezemben legyen az áru, gyorsabban, mintha egy random webshopból rendelnék. Az ilyen dolgok miatt megyek kiskerbe. Más értelme úgysem lenne. Megfogdosni nem tudok semmit, mert zéró áru van raktáron, rengeteg dolgot eleve nem tudnak (vagy nem akarnak) beszerezni (mint az európai kiosztású Sidewinderem például), a garanciális ügyintézés semmivel sem rövidebb (sőt, van nagyobb kereskedés, amelyik benyeli a hibás terméket és már aznap hozza is vissza a futár a bontatlan új alkatrészt - az egyik lapommal történt már ilyen és nem, nem voltam 8, vagy tudomisén hány napon belül), a garancia ideje alatti szállítási költséget is benyelik többen, tanácsért sem boltba megyek, stb.

    Értem én, hogy nincspénzfőnök, meg eltaposamulti, de ha nem nyújt a kisker plusz szolgáltatást a többiekkel szemben, mért fizetne az ember felárat azért, hogy ott vásároljon? Mért várna tovább? Mért hozna kompromisszumokat csak azért, mert a kisker nem tudja beszerezni az adott terméket?

    [ Szerkesztve ]

    eladó Aromamizer RDTA V1

Új hozzászólás Aktív témák