- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz xyzikeee #193258 üzenetére
Már a 4-5 ezer forintos kínai óráknak is rozsdamentes szíja van általában, 20k felett szerintem csak olyat találsz bárhol. Nőknek viszont nem egyszerű órát választani: nem mindegy, hány éves a célszemély, milyen színűnek örülne (fiatalabbaknál a rosegold szín most a menő), köves vagy nem köves, stb.
Szerk.: Ja, a színt írtad, hogy ezüst.[ Szerkesztve ]
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
dzsi23
addikt
válasz @mriya@ #193953 üzenetére
Csalóka a kép, mert a csuklón vékony, puha a bőr, és kis erőhatásra is benyomódik. Ezen a képemen (a másik csoportból) is olyan, mintha szoros lenne, pedig kicsit sem.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Vele van valakinek tapasztalata?
-
dzsi23
addikt
válasz Yasuo #194500 üzenetére
"-Kissé minimalista, "modern" stílus, inkább fiatalos(18 éves vagyok)
-Mindennapi használathoz kerestem, de ha úgy adódik öltönyhöz is jól nézzen ki"28 éves vagyok, de ezek az órák számomra sem elég fiatalosak, apámnak vennék hasonlót.
Inkább vegyél két olcsóbb órát, egy hétköznapit és egy elegánsabbat, fiatal vagy még ahhoz, hogy hosszú távra (vagy akár egész életedre) keress 1 darab órát, sokat fog még változni az ízlésed.Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
dzsi23
addikt
válasz m3tr0 #194787 üzenetére
Egyelőre nem tervezek vásárlást, de azért köszönöm!
Egy ismerősöm vett egy EQB-500D-t, és csak kíváncsi vagyok, hogy ezeknek a 80-100 ezres Casioknak mennyire van létjogosultságuk. Persze, mindenki azt vegye, ami tetszik neki, de mennyire érik meg? Mennyire ajánlottak a korábban említett gyártók termékei mellett?(#194784) schawo:
3.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Drughi #194990 üzenetére
Amúgy ehhez az órához nagyon jól menne ez a nato szíj, nyáron ajánlottabb, mint a bőr, és a bőr szíj is lassabban menne tönkre.
-
-
dzsi23
addikt
válasz szekra #195296 üzenetére
Akármelyik (hagyományos csatlakozású) órára rakhatsz milánói szíjat, ha külön megveszed. Van már 7-8$-tól is Kínából, de jobb boltokból is van van 18-28$-tól. Persze, ez egy plusz költség, de ez alapján biztos nem választanék órát, mert rettentően leszűkíti a lehetőségeket.
Egyébként szvsz. kifejezetten idétlenül néz ki, ahogy a Skagen füle olyan ferdén csatlakozik a szíjhoz, de enélkül szép lenne.(#195299) petipetya:
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz gyenesmartin #195321 üzenetére
Azért jó, hogy nem az exkluzív csoportba írtál, itt lenne a helye, offba is teszem magam. Egyébként sportolást (izzadságot), esőt, pecázást jó eséllyel kibírja, úszni már nem vinném, de ezzel nem mindenki ért egyet, van, aki 30m-es órában is úszkál, beázás nélkül.
Állítgatni nem nagyon kell, de ha minden másodperc számít, akkor egy hónapban egyszer ránézhetsz.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Csari93 #195557 üzenetére
Én annyira nem értek hozzá, hogy fejből vágjam a Seiko modelleket és a watchgekko kínálatát, meg úgy egyáltalán, sokan sokkal jobban értenek itt ezekhez (a valászadást is meghagyom nekik). Nekem pl. egy darab automatám sincs... még... de szívesen olvasgatom a hozzászólásokat, tanulok belőlük, és akár rá is kereshettem volna a kérdéses termékekre, de munka közben egyszerűbb csak egy linkre rányomni, mint keresgélni. Na meg lustaság fél egészség. De egy link a konkrét termékhez a szakértők dolgát is egyszerűsíti.
-
dzsi23
addikt
válasz Veron #195840 üzenetére
A legolcsóbb, 250-300 forintos natokon is varrással vannak rögzítve a bújtatók. Nem is láttam még ragasztottat.
Szerk.: Most már láttam, találtam videót ragasztottról, és pont cheapestnatostraps... hát én maradok a varrottnál.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Nemrég megjegyeztem a olcsó órás topikban, hogy mennyire fura számomra, ha valaki úgy "lecsúszva" hordja, a csuklója alsó részén, de rá kellett döbbennem, hogy sokan direkt úgy hordják, mert úgy kényelmes nekik.
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #196352 üzenetére
Szerintem nem lesz rossz a mesh szíjjal (mindenképp 22mm-est rakj rá). Régebben nőiesnek tartottam, de kezd megtetszeni nekem is.
Egyébként az a szilikon nem a gyári szíja, csak a rubiconnál rakták rá, az én Lorusom (RM359CX9) is ilyen szilikonnal érkezett tőlük, de eredetileg fémszíjas mindkettő.Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
dzsi23
addikt
válasz Dzsedáj #196576 üzenetére
Minden annyit ér, amennyit megadnak érte. Ha el akarod adni, hirdesd meg annyiért, amennyiért nem szégyelled, vagy amennyit kapni szeretnél érte, aztán vagy elviszik, vagy nem (ez esetben csökkentheted az árat). Ha most itt elemezni kezdjük, talán nem fog tetszeni a vége.
-
dzsi23
addikt
válasz TaylorPro #196829 üzenetére
Nem tudom, ki mennyire ért egyet az ebben a videósorozatban elhangzottakkal, de én mindenképp érdekesnek találtam, és végignéztem. Kb. egy mozifilm hosszúságú az egész. Nem emlékszem, hogy itt linkelte valaki, vagy véletlenül botlottam bele...
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz t_a_m_a_s #197436 üzenetére
Én meg szegény Parnist hibáztattam, hogy ilyen nagyra csinálják a pilótáikat, pedig az IWC hibája. Bár az jobban zavar, hogy az Vintage Aquatimer-t is eredeti méretben (45mm) másolták, az is jobb lenne 43mm-ben. Bár az nem is Parnis, hanem Debert, de egykutya...
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
Mit gondoltok erről az óráról? Szerintetek megér 50 ezret? A linkelt árnál kevesebbért tudnék hozzájutni (magánszemélytől, gari nélkül), ajándékba venném, de ha esetleg nem tetszene az kedves "célszemélynek", mennyiért tudnám továbbpasszolni? Sokat nem szeretnék bukni, ezért kérdezem.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #197445 üzenetére
Igen, egy MK (sajnos) nagyobbat szól mostanában.
Az Elysee-t én is a férfi típusok alapján ismerem, és van 1-2 nagyon bejövős darab a kínálatukban, csak gondoltam, meghallgatom a véleményeteket erről is. Megpróbálkozom vele, hátha elnyeri a tetszését.(#197450) Quartz51:
Nem kell, hogy tolongjanak érte, elég, ha 1 valakinek tetszik. Nyilván nem 50 ezret kérnék érte, de még 30-at sem, nem akarok nyerni rajta. Egyébként nem alig használt, hanem egyáltalán nem használt.Köszönöm a válaszokat!
-
dzsi23
addikt
válasz nidal11 #197875 üzenetére
+1 a Festinára, csak mert szebb.
Bár ezek a "rose gold" órák élőben közelebb állnak a "gold"-hoz, mint a "rose"-hoz. Szal sajnos ez sem olyan szép, mint a renderképen. Itt találsz videót is.Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #198014 üzenetére
A méret relatív, a szépség meg szubjektív... talán... mert amúgy nekem sem fekszik valahogy ez a dizájn. Bár ugyanaz "lyuk" és fekete bevonat nélkül már egészen (el)viselhető, és vastagabb karon nem vészes az a 44mm.
-
dzsi23
addikt
Szerintetek SKX007 vagy SKZ211, és miért? Árban hasonlók, és mindkettő tetszik...
-
dzsi23
addikt
válasz marquuard #198433 üzenetére
Ezek még pofásabbak, ma is említettem a kínai csoportban. Mindkettő NH36.
Cadisen KDS-1020, Guanqin GJ16034[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest