Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    válasz fagyalllo #86999 üzenetére

    Nem teljesen értünk egyet, de így jó. :)
    Nos igen, a Black Bay... élőben még gyönyörűbb, mint a képeken! Viszont valóban sokan ezt mondják rá: miért adjak ki használtan fél millát egy ETA-ért?! A Tudor valóban nem csinált technikai újításokat, de mostanra jelentősen függetlenné vált az "anyacégtől". Nem véletlen, hogy a valóban vintage modelljeik legtöbbje értékesebb, mint az új óráik (úgy, mint pl a Longines Legend Diver)!
    Amit elsoroltál, az logikus, de most a "lelki részéről" beszéltem. :DDD Ha nem érzed benne azt a "pluszt", senki nem fog meggyőzni róla. Az én esetemben ilyen pl a Rolex. Gyönyörű, fantasztikus technika, kidolgozás, stb, de valahogy soha nem tudott megfogni. :U Elsimerem, hogy nagyszerű, de ha lehetőségem van rá, nem azt választom. Ez ilyen, nem vagyunk egyformák.
    Más gyártóknál is előfordul, hogy csak a név van arányban az árral, a gyakorlati értéke nem. Pl: Breitling Jumbo quartz a '80-as évekből. Használtpiacon 200k HUF környékén megy, holott az egészet egy szögegyszerű Miyota quartz szerkezet működteti Csak Breitling...

Új hozzászólás Aktív témák