Új hozzászólás Aktív témák

  • Ra3

    őstag

    válasz teratti #86972 üzenetére

    Én rendeltem tőlük több mint 10 órát az elmúlt 1.5 évben minden gond nélkül (mielőtt megkérdezed saját részre csak kb. a fele jött), de azoknak a többsége árban 20-30-40k környékén mozgott, és talán csak egy vagy kettő volt olyan ami itthon is kapható.
    A legdrágább egy szintén ázsiai forgalmazású rádiós Citizen volt, 60k-ért, de sokkal drágább órát ezzel a módszerrel én sem mernék bevállalni, maximum 80-90k-ig. Egyébként az erős dollár miatt most már tényleg csak akkor éri meg ha valami nagyon akciós árat tudnak felmutatni (pl. karácsony előtt volt egy nagyon jó akciósorozatuk), vagy Európában nem elérhető az adott modell.
    Ahogy a többiek írták ha futárral kéred akkor biztosan fizetsz mindenféle sarcokat ~+30% értékben, és a garit még akkor sem valószínű hogy tudod érvényesíteni, ami azért egy többszázezres óránál már nem kicsit gáz.
    A helyedben, ha mindenképpen ezt a típust szeretnéd, megkérdezném Timecentert hogy tud-e valamennyi "topickedvezményt" adni, szerintem nem sokkal többre jön ki, és megspórolsz két hét aggódást, meg esetleg egykét jövőbeli problémát is (gari).

    Amúgy ami itthon brutál drága, és kicsi válaszékban elérhető az a Seiko, de náluk nem sok modell van, vagy hamar kifogy, most hogy megújultak lett pár szép darab, nekem ezek a premier modellek régóta bejönnek, most van náluk automata is, ezt a kialakítást eddig csak Kinetic-ben láttam:

    ''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák