Új hozzászólás Aktív témák

  • krono.

    tag

    válasz fagyalllo #263982 üzenetére

    Ha eredetinek eredeti is, a hivatalos gari felejtős, szürkeimportok ezek... Saját "órásmester" javítja az órákat, akinek a munkája, mondjuk úgy, hagy kivetnivalót maga után.

    Én csak egy egyszerű Seiko 5öt vettem tőlük, a hivatalos gari kártya üres volt, de ez akkor nem is szúrt szemet, meg nem is nagyon érdekelt, mert kellően olcsó volt, és csak egy dailyt szerettem volna. Hamarosan sajnos kiderült, hogy a rotor szorul, ezért javítani kéne, besétáltam a Seikohoz naivan, ott derült ki, hogy a garim felejtős. Felvettem a kapcsolatot a bolttal, futárral küldjem el nekik. Ez volt November 30-án, az órát legközelebb már csak a következő évben láttam viszont, hátlap összekarcolva... Mikor tekerték le, az eszköz kiugorhatott a helyéről. Nem mentem bele a vitába, mert egy budget órán 2-3mm karc ennyi fejfájást nem ért volna meg, de egy értékesebb darabon nagyon fájt volna ez.

    Szerkezet cserét kaptam, hogy milyet, milyen forrásból, azt ki tudja... Szóval én személy szerint értékesebb órát, ha vennék is tőlük, csak annak tudatában, hogy a javítást saját magam kell intézni.

Új hozzászólás Aktív témák