Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz oba #256837 üzenetére

    Igazából ez néhányszor fordult elő, mert nem akartam komolyabb konfliktust, pl. hogy ne szállhassak fel. :DDD De az számtalanszor, hogy késés esetén feltűnően az órát nézve szálltam fel. Az egyébként kevésbé bosszantó, ha egy járat késik, mert hát ilyen a forgalom, inkább az verte ki a biztosítékot, ha 4-5 perccel korábban elhaladt, mint ami a menetrendben szerepel. Na ebből volt komolyabb ügy is, nem egyszer fordult elő sajnos.
    Okosórát nem szeretnék, mert az idő mutatására egyszerűen OP lenne, és hogy töltögetni kell azt is, az nekem nem fekszik, még ha relatíve ritkán, akkor sem. Arra meg egyszerűen nincs szükségem, hogy ott zizegjen a kezemen, ha jön egy értesítés, vagy valami. Szóval erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem használnám ki. És mivel az akksija idővel tönkremegy, a hw elavul, néhány év, és mehet a kukába, mert még dísznek sem jó a fekete kijelző miatt. Mert egy sima óra, ha meg is állt, akkor is lehet szép, jól mutathat a polcon, vagy a vitrinben.

    @dzsi23
    Én nem akarom senkinek megmondani a frankót. Végig csak magamról van szó, hogy nekem mi fontos, mit szeretnék. Maximum a véleményem leírom, de ezt nem másokra vonatkoztatva értem. Továbbra is magamnak szeretnék egy olyan órát, ami az igényeimet és a szépérzékemet is kielégíti. Kaptam tippeket, biztos van olyan, ami meg fog felelni az összes hülyeségemnek, csak még egyelőre nem futottam vele össze.
    (Ezt a mondást felénk szokták mondani, lehet hogy máshol nem ismert, nincs kizárva.)

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák