Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag


    SBDC181

    Prospex és a Helly Hansen is folyamatosan fejlődött, miközben a föld és a természet mérsékelte őket hosszú története során, és nagy dicséretet és bizalmat érdemeltek ki a zord környezetben dolgozó szakemberektől szerte a világon. A Prospex "Mentsd meg az óceánt" és Helly Hansen "H2O Project" néven környezetvédő tevékenységet végzünk, hogy gazdag óceánt hagyjunk a jövő generációi számára.
     Magas funkcionalitással rendelkező termékek, amelyek mögött a technológia, a professzionális gyártási eszközökhöz való hozzáállás és a globális környezetre vonatkozó gondolatok állnak. Megvalósult a két márka együttműködése, amelyekben sok közös és rokonság van.

    "A termék jellemzői"

    Ez a termék az "1970 Mechanical Divers" modern dizájnja, amelyet a legendás kalandor, Naomi Uemura kedvelt, Helly Hansen pedig nagyon szimpatizált ennek a modellnek a történetével és funkcionalitásával, és alapmodellként fogadta el. Kiemelkedő funkcionális szépségű kollaborációs modell, amely magában foglalja Helly Hansen vitorlás kabátjának funkcionális színeit, amely kiváló teljesítményt nyújt az éjszakai óceáni versenyeken.

     A "Tactician GORE-TEX Race Jacket HH12050" vitorlás kabát színes motívumával a tok és a karkötő kemény fekete bevonattal van bevonva, hogy kifejezze a kabát szövetét, amely nagy kopásos feldolgozáson esett át a kopásállóság növelése érdekében. Ezen kívül a számlap is fekete, így tiszta és éles benyomást kelt benne az egység érzése. A vitorlás kabát motorháztetőjén villogó sárga színséma olyan funkcionális kialakítás, amely vészhelyzetben javítja a láthatóságot a tenger felszínén. Ebben a termékben a sárga vakut használtuk másodmutatóként, ami fontos szerepet játszik az óra problémamentes működésének megerősítésében.
    A Helly Hansen logó véletlenül a 6 órakor található számlapon és a koronán található. Ezen kívül a hátlapon a "HELLY HANSEN LIMITED EDITION" betűk és a sorozatszám szerepel, valamint mindenhol megtalálhatók az együttműködési limitált modellekre jellemző egyéb specifikációk.

     Speciális dobozzal érkezik, amely környezetbarát újrahasznosított anyagokat használ a felület anyagához.

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák