Új hozzászólás Aktív témák

  • fagyalllo

    őstag

    válasz hallador #240638 üzenetére

    A Mido és Hamilton egyértelműen a Roamer és Tissot felett áll, sőt, a Tissot van legalul, a Swatch csoporton belül a flikflak és a névadó márkák után a leghitványabb. Vannap korrekt órái, de igazán alja hulladékok is a csodás Swissmatic szerkezettel, kronóból pedig butÍtott Lamaniát kapja, amiben már több a műanyag, mint a fém.
    A Mido és Hamilton nem kap műanyag gátszerkezetes werket.

    Vladislav: Mindenki leszarja az órádat, ahogy az enyémet és mindenki másét a topikban. Néha-néha majd találkozol valakivel, akit érdekelnek az órák, kiszúrhatsz egy méregető pillantást, válthatsz pár szót a témáról, de ennyi.
    Senki nem fog az órád alapján megítélni, egyedül neked jó érzés, hogy az átlagnál többet költöttél egy funcióján messze túlmutató tárgyra. A presztízs pedig egy oltári nagy baromság.
    Olvasgass (ne kereskedők ömlengős marhaságait ;) ), ismerd meg a neked szimpatikusan hangzó márkákat, a történelmüket, a mostani kínálatukat és vegyél egy neked tetsző példányt. Bármit is választasz, egy szalagon készült tucattermék lesz, de attól még kiszolgál jó sokáig.

    rádiótelefon javítás - drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj

Új hozzászólás Aktív témák