Új hozzászólás Aktív témák

  • jlaudio

    tag

    válasz laca17kecske #209999 üzenetére

    Nekem is ilyesmi a csuklóméretem (17 - 17.5 cm) én is rengeteget kerestem a megfelőt, persze elsőre mellényultam, mert drágán vettem egy olyan órát ami szarul állt és nem is szerettem hordani, mondjuk úgy ez volt a tanulópénz. Ez egy 42mm-es, koronával 44,7mm, LTL 49mm swiss military hanova volt, aminek nem lehetett forgatni a lunettáját, mert csak rá volt festve a tokra, persze nem gondoltam, hogy egy svájci óran csak reklámból festenek rá egy funkciót mint a kinai piaci kronográf órák amiken a segédszámlapok csak festettek vagyis nem léteznek, na szóval megszivtam rendesen.
    Na ezután már óvatosabban álltam hozzá az óravásárláshoz, youtub-on néztem videókat és ha nehezen is de megtaláltam az Órám, ez egy 38,4mm koronával 43mm, LTL 46,5mm Seiko alpinist ami tökéletes, kényelmes és minőség kivéve a sziját ami szar volt de azt cseréltem.
    A tanácsom az, hogy amire figyelj az a LTL ez ne legyen 48mm-nél több de inkább alatta, a számlap az 38-40mm között de persze lehet, hogy egy 42mm is jól áll és kényelmes itt sokat számit, hogy a toknak milyen a formája, azok amik léfele kerekitettek azok kényelmesebbek.
    Persze ideális esetben az a tuti ha vásárlás előtt fel tudod próbálni de ez nem mindig lehetséges pl az én Seikom az JDM vagyis csak japán belpiacra gyártott model és a beszerzése is kalandos volt (+ egy olajozást saját zsebből fizettem, mert valahol sokat állt az órám és napi +35-40mp sietett)
    Felteszek pár képet, hogy lásd hogyan áll egy LTL 46,5mm óra és egy képet a tokról oldalról, hogy lásd mire gondoltam amikor azt mondtam, hogy lefele kerekedik.

Új hozzászólás Aktív témák