Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz Quartz51 #209255 üzenetére

    24 órás lünettánál ugye egyértelmű, az éjjel (18-6) és a nappal (6-18) más színű, ez oké, búvároknál az első 15 vagy 20 percet más színnel jelölik, ezt már nem értettem, de a topiknak hála, megvilágosodtam, ez is oké. 12 órásnál viszont már ne mondja senki, hogy van értelme más színnel jelölni a felét! :D Sőt, ha netán valaki használja is akarja, nem csak dísznek van neki, talán még zavaró is lehet a színek miatt.

    (#209261) Mexbacsi:
    Ha ennyire bizonytalan vagy az üveget illetően, akkor mérd meg a keménységet. Aliexpressen 2000-2500 forint körül már vannak gyémánt tesztelők, vagy keress valakit, akinek van... talán ékszerésznél lehet?

    (#209250) EnterR:
    Neked kell tetszenie, te fogod hordani. Olyan órát keress, amiben biztos vagy, hogy tetszik, kell neked, és nem merül fel benned, hogy vajon más mit gondol róla. Nekem bejön az Orientem, megláttam, megtetszett, jó áron is volt, lecsaptam rá egyből.
    De ha már megkérdezted, mit gondolok: szép, szép, de nekem kicsit semmitmondó, nem venném meg. De te sem vennéd meg az én órámat, mégis örömmel hordom, szal erre ne alapozz. :D

Új hozzászólás Aktív témák