Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz Deskdiver #194328 üzenetére

    Mondjuk az átjött ,hogy a kémiát hülyeségnek tartod.
    :) Vegyészmérnökként kicsit vad ez a gondolat.

    Az ózonnal való reakció egy vegyi folyamat. Mivel a természetes ózonkoncentrációban hatalmas egyenetlenségek nincsenek, illetve amik lehetnének, azok, ha mással nem, hát az idő dimenzióval szépen kisimulnak, tehát a felhasználó szempontjából rohadtul az idő az, ami tönkreteszi az NBR-t, vagy a HNBR-t. Nem hiszem, hogy vegyi folyamatokat kellene itt elemeznünk, az idő, mint tényező pontosan megteszi.

    ISO6425 teszt: 30g/L Tengervíz: 31-38g/L Szóváta, Medve-tó: 100-330g/L
    A magyarországi (és esetlegesen elképzelhető speciális kivételektől eltekintve a) termálvizek konyhasó tartalma töredéke sincs a tengervízének.

    rozsdamentes
    Mint említettem, nincs olyan, hogy a korróziónak teljesen ellenálló rozsda"mentes" acél. Jobb kifejezés lenne a rozsdaálló acél. De a fotó gazdája hány termálvízben volt, hogy ez történt? Mert ugye a rozsda nem csak a termálvíztől jelenhet meg... Sőt.

    [ Szerkesztve ]

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák