Új hozzászólás Aktív témák

  • Lami66

    őstag

    válasz vadászcsiga #146234 üzenetére

    Nekem az óra egyedisége és a kinézete két független dolog.
    Nem feltételeztem, hogy az órámnak egyedi kinézete lenne. Az egyediséget elintéztem azzal, hogy kétéves múlttal rendelkező totál névtelen, ismeretlen és ezáltal ritka márkát választottam....majd szólj ha találkoztál Erroyl-al. Az biztos, hogy milliós Rolexekkel sűrűbben fogunk találkozni.
    Az óra kinézetét illetően nekem egyetlen dolog lényeges, hogy nekem okozzon a szépségével örömöt. Aztán hogy ezt a szépséget honnan lopkodták össze (akár szándékosan, akár véletlenü), az számomra lényegtelen.
    Csak a napokban annyira beindult a téma, hogy melyik óra melyikre hasonlít, hogy gondoltam beszállok én is egy kis házi feladattal.
    Az pedig már többször bebizonyosodott, hogy mást jelent az óra nekem és mást a fanoknak, amit kölcsönösen nem fogadunk el egymástól. Nekem az óra használati tárgy, amit minden nap felveszek függetlenül a napi programtól. Legfeljebb a bőr szíjat cserélem át acélra, ha a bőr aznap épp nem praktikus, mondjuk horgászathoz. Szép legyen és műszakilag megbízható. Ennyi. Nem dobog gyorsabban a szívem egyik márkától sem. És teljesen nyugodtan alszom annak ellenére, hogy nem svájci a szerkezete. Nekem egy óra vagy szép, vagy közömbös vagy ronda, és ezeket a kategóriákat nem a logója/márkája vagy a benne levő szerkezet alapján döntöm el.
    De ettől még béke van 😃

Új hozzászólás Aktív témák