Új hozzászólás Aktív témák

  • Szulita28

    senior tag

    válasz vadászcsiga #112400 üzenetére

    Árnyaljuk egy picit a képet. Az Alpina-t, mint régi jonevu, de csodbement márkát a Frederique Constant-t megvette vmikor 2000-es évek elején. Az FC pedig - amennyire ismerem - egy igen jó kisebb, külön utakon járó és innovatív cég, aki nyilván a saját képére formálta az Alpina-t.
    Az órában levő SW200 - bár nem vagyok szaki - de biztos nem ugyanaz, mint egy belépő Swiss Made márkánál (ETA elabore-top szerkezet pl.), hanem módosított. Elég elmenni az Arena-ban levő WDL-be, és közelről megnézni az órát és a szerkezetet, süt róla a minőség. Hogy megér-e 350e-et, azt nem tudom, meg ugye ez relatív, kinek mi éri meg. Nekem a határon mozog, mert az óra gyonyoru, egy Davosa Argonautic (átmenve szembe Baboshoz) kimondottan gagyinak hat utána. Nálam bakancslistas nyári óra :)
    Persze ennyiért már SMP-t lehet használtan venni, ez is egy szempont. Az Alpina-n újonnan sokat lehet bukni, használtan meg nincs nagyon.

    Fagyálló,
    Bár qrva jó ez a Citizen, de kivételesen nem érték egyet veled. Plusz 60-70e-ért egyértelműen az Alpina ;)

    [ Szerkesztve ]

    Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák