Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz vonSux #103161 üzenetére

    A DS first kvarc, a az action diver automata (mechanikus)
    A titánium könnyű, és antiallergén, viszont ha karcolódik nem/nehezen polírozható, szemben az acéllal (316L), ami nehezebb, viszont karc esetén polírozható.
    A titánium nem fém, hanem inkább szürke színű.
    Az action diverben a megbízható, strapabíró ETA 2824-2 szerkezet dolgozik, nagyjából 5 évente igényel karbantartást, függően attól, hogy hol csináltatod, 12 és 30 ezer forint között van az időszaki szerviz.
    A kvarcban meg elemet kell cserélni 2-3 évente.
    A kvarc (ezesetben a DS first) mutatója másodpercenként lép egyet, míg az action diveré másodpercenként 8-at lép, így olyan, mintha folyna. Meg szépen ketyeg. Meg lelke van. És lehet szeretni.

    Stoppert használsz? Sűrűn? Ha igen, akkor vedd a DS first-öt. Ha nem, és elég a búvár lünetta az esetleges időmérésre, akkor azt... (most sarkítok)

    Jóárasítva az Action Diver is kijöhet 230 körül.
    SeatZola topiktársnak meg van két darab különböző érintetlen Davosa Argonautic ceramic.
    Ennyiből vedd meg mindkettő Davosa-t, és akkor strapálhatod :) Ugyanaz a szerkezet van bennük, mint az Action diverben. Én megvenném a sárgát, de nincs ennyim órára :D

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák