Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz gyenesmartin #46564 üzenetére

    Nekem is swift van, igaz, sötétszürke. Én is észrevettem kismillió apró karcot mindenhol, pl a tetőn több is, szinte teljes hosszában, géptetőn is. Úgy nézett ki, mintha madarak, vagy valami rágcsálók bulit rendeztek volna rajta. Erősen szitkozódtam. Aztán múlt héten volt az autó kozmetikában, ahol mosás és egy waxos kezelés után minden eltűnt, még polírozni se kellett. Még a sassal történt ütközés nyomai is 1 kivétellel eltűntek, szóval maradt egy gombostűfej lepattogzás és egy kb 3 centis felszíni horpadás, ami még festék sérüléssel se járt, simán ki lehetne húzatni, vagy nyomni.
    Oké, neked a lepattogzott, azt már nem rakja semmi vissza, de apróbb karcokat érdemes lehet egy kozmetikában megnézetni.
    Másik amit akartam még írni, az android auto és a vaze. Ugye nekem se ment a vaze a fejre kirakva, csak a google maps. Nos, úgy tűnik sikerült megoldani a problémát. Az volt a gond, hogy a rendszer bekapcsolta az appra az automatikus aksikezelést, tehát próbált energiát megtakarítani. Szóval ha valaki hasonló szívásban van mint én és amiről kb 2 hete volt itt szó, az próbálja meg, hátha. A vaze topikban találtam a megoldást, ott azt javasolják hogy a vaze-ra érdemes kikapcsolni az aksikímélést, de én kinyomtam az AA-ra is, biztos ami tuti, így teljesen jól ment :)

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák