Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz ncc1701 #44879 üzenetére

    Úgy értettem "korához méltó állapotban van", ezek mind ilyenek, vagy rá van kenve 10 réteg alvázvédő és nem látszik. Nem szeretném a totálkáros fiúkat köpködni, de azért ne felejtsük el hogy "független karosszéria lakatos" ebben az esetben undefined... Biztosan találsz egy olyat, amelyik elfogadj a kihívást és rendbe rakja, most a munkadíjtól tekintsünk el, mert ha ilyet akarsz bármi áron, akkor kifizeted. Érted így már?
    Szerintem is bontóba valók, de ezt már korábban leírtam, én kivonatnám a forgalomból, én a műhelyből nem engedtem volna ki és aki műszakit adott rá, azt is feljelentettem volna, a tulajt meg egy gondatlan közúti veszélyeztetésért, az akadó fék, a hátsó lengéscsillapító és a többi gond miatt, hogy a környezetvédelmi besorolását most ne is emlegessem.
    De az a Yaris nem osztrák/német import autó gondolom.... És nem ütős-vágós autó volt, aminek ha esett, ha fújt, ha szükség állapot volt, ha polgárháború volt akkor is menni kellett Hambrugtól Essenig. Érted már? Ez a mazda is kintről lett behozva, nem biztos h ez a srác, hanem előtte valaki, aki eladta neki autó árában a szemetet. Helyre lehetne hozni, csak pénz és elhivatottság kérdése a dolog, csak nem tud annyit, hogy megérje. Ezt a felszereltséget és minőséget megkapod egy Passat-ban is, csak az nincsen elrohadva jó eséllyel...

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák