- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
válasz enginev3.0 #5293 üzenetére
Jo de nekem nem lát semmit, azt írja hogy 0 USD...
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz -=Vacsek=- #5354 üzenetére
Assassin Creed-ért van egy kenőmájasom a hűtőben.
-
Alien83
senior tag
válasz -=Vacsek=- #5357 üzenetére
-
Alien83
senior tag
Lenne egy LA Noire-om, valami megoldással szeretnék steam-re egy Dark Sector játékot ha valaki tud segíteni...
-
Alien83
senior tag
válasz Vasinger! #5662 üzenetére
Hát igen ezzel vigyázni kell, ha nem tradelést csinálsz, hogy tartalmat tartalomért, mivel ott biztosítva vagy, ezért sajnos a support nem fog vállalni felelősséget...
Ráadásul ez elég gáz, mert nem is szabadna tudtommal pénzért játékot árulni.
Szóval sajnos itt a gyerek ha nem akar fizetni, akkkor sajna ez van...ilyenbe nem szabad soha belemnni, max ha előre utalnak...
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz BigBlue69 #5671 üzenetére
5671 és 5672.
Ez mind attól függ hogy ki keres meg kit, ha téged keresnek meg akkor a megkeresett adja elsőnek, aki engem ajánllattal megkeres naná hogy nem adok előre max ha én nekem kell valami és én megyek oda az idegenhez, de ez mindig is nagy kockázat...
Ebben előre okos nem lehet az ember max nagyon elővigyázatos, a baj bármikor megtörténhet, de a legtisztább dolog az amikor trade-elsz vagyis terméket termékért, mert akkor a tárolónál látod mi van berakva mielőtt véglegesíted a cserét az nagyon okossan van kitalálva és mind2 fél be van biztosítva.
-
Alien83
senior tag
Igaziból nekem nincs aktiválva még TF2.
Viszont GMG-n 12 euro a játék kapásból egy 20% off-al...És steam-es!
-
Alien83
senior tag
válasz Vasinger! #5685 üzenetére
Egyrészt támadható, másrész nem kellene támadni mivel a trade 2 terméknél úgy müködik, hogy mindketten beteszitek a cuccost, leokézzátok amit beraktok, ekkor azt leköti a rendszer, nincs az hogy hopp kiveszem gyors csere előtt, és ha mindketten beraktátok és lekötöttétek!
Akkor van még egy gomb amivel mindketten elinditjátok a cserét.Ha viszont ez után mármint a lekötés után valaki megprobálja kivenni vagy kicsrélni, akkor neked is visszaugrik a zöld gomb és addig véletlen sem tudod elküldeni...vagyis a trade amikor valamit valamire cserélsz az 100%-os biztonságú.
-
Alien83
senior tag
válasz Vasinger! #5688 üzenetére
jah nem nem az a lényeg hogy szerepeljen valami kis cucc és akkor reklamálok hanem az adott termék vagy ha lehetne akkor a pénznek kéne szerepelnie, hogy arról legyen kép, de mivel a trade 100%-os tök értelmetlen a bizonyítgatás, nem is hallottam ebből kifolyólag hogy panaszkodtak volna, hiszen nem lehet ott tévessen csinálni meg átverni egymást.
A bajok akkor vannak mikor egyik fél trade-el csak és a másik pénzt vagy gift-et küld...mert ott nem egyszerre egy pillanatban történik a csere hanem valakinek előzetesnek kell lenni.
Vissza lehet, de rövid ideig tudod csak ezt megtenni, max beszólsz a banodhoz hogy illegális tranzakció történt, ahogy a téli akcióknál hallottuk hogy vettek sokan játékot, eladták vagy cserélték és a bankkártyájuknál trükköztek.
De az a baj hogy itt a másik flnek kellett volna utalni és eleve nem tette meg, vagyis ez itt nem nagyon megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
Alien83
senior tag
válasz Vasinger! #5692 üzenetére
Igen...sajna ez a baj.
A Gift nem véletlen GIFT a steam-en azért hogy ne nagyon tudd kereskedésre használni hanem csak ajándékozgatni...lehet vele de akkor ugye nem tudod egyidőben trade szeűen lebonyolítani, hanem vagy elsőnek adod, vagy másodiknak, megvárva a másik felet hogy lépjen.A pénzes téma is ilyen.
Azért nincs trade-ben mert amugy is illegális eladni játékot (tudtommal.)
Szerintem ezt ne is nagyon feszegesd a steam-esek előtt, nehogy bannoljanak.Nemtudom milyen sok értéket buksz ezzel de inkább tanulópénz lesz ebből bármennyire is rossz.
Én meg tudom érteni.Ez ugyanaz mikor Hardveraprón előre utalsz egy termékért és postán küldik majd a cuccot.
Vagy küldik-vagy nem vagy benne lesz a cucc vagy nem....ez rizikós dolog.
Persze ha a csávó még megvan és tudod a prfilját nyugodtan irj neki 1x-2x hogy utaljon ha lehet, meg esetleg 1-2 helyen itt mondjuk beírod hogy mások akkor vigyázzanak vele...nemtudom magyar gyerekről van-e szó. -
Alien83
senior tag
válasz -=Vacsek=- #5725 üzenetére
Idegennek vagy itteni forumozónak?
-
Alien83
senior tag
válasz -=Vacsek=- #5727 üzenetére
Csak azért kérdem mert ha nem itteni vagy ismerős tag, hanem külföldi vagy ismeretlen jötment akkor gáz.
De ha itt gyakran aktív ember akkor túl nagy baj nem lehet a biznisszel. -
Alien83
senior tag
válasz KiruHoshino #5747 üzenetére
Fear 3 az nem drágább egy kicsivel?
-
Alien83
senior tag
Érdekes mi?
-
Alien83
senior tag
Közbe sikerült azt hittem bug...-.-
THX mindenkinek, nekem a 150 játék alatt most volt ilyen először.
-
Alien83
senior tag
Lara Croft GoL valakinek van?
-
Alien83
senior tag
válasz lostprophet #5964 üzenetére
Elég aprók....
-
Alien83
senior tag
válasz tupacamaru #5968 üzenetére
Sajnálattal hallom.
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
Just Cause 2 van valakinek?
-
Alien83
senior tag
üdv ha valakit érdekel Steam-re Dead Space 1-2 (mind2 rész) az jelezzen és esetleg az akcióról lemaradt, mert most eladnám mert közbe más gondoltam venni az árából...ha érdekel valakit.
-
Alien83
senior tag
800 ft-ért keresek Lara Croft GoL-t.
-
Alien83
senior tag
-
Alien83
senior tag
válasz tupacamaru #6143 üzenetére
200ft-ért nekem adod?
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest