-
IT café
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Most jön majd lehet 20.-tól a 2 hetes nagy nyári akció szerintem lesz benne GTA4 pakk is leárazva. Izgulok előre, hogy legyen benne GTA 4 pakk. Nekem megvan és tényleg nagy jó a GTA 4 és a kieg is főleg a Gáy Tonis.
Egyéb kívánsága mi a népnek?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Serpiko
addikt
-
-
Serpiko
addikt
Nem voltam itt az akciózárásakor nagyon sajnálom, hogy vége lett. Azért marad az izgulás a napi illetve hétvégi ajánlatok miatt továbbra is ne félj. De még most is ott figyelnek a pakkok ha jól láttam az áruházban. Azért izgulok vajon mi lesz a következő akció.
ui: Most megyek át csemegézem a pakkokat hátha veszek valamit belőle.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Sok játékok ajánlott Doki nekem az akció alatt, de valahogy egyik sem tetszet igazán. Terraria is mondta, de az nem az én világom. A baseball gémet tényleg azért vettem meg mert az NBA2k11 nagyon bejön ezért bízom benne, hogy ez is be fog. Engem játékvásárlásra nehezen lehet rávenni illetve nehezen veszem rá magam arra, hogy magamnak vegyek játékot másnak gyorsabban megveszek bármit. Hm! Ez érdekes nem tudom miért van így.
ui: A baseballos gém jó vétel volt érzem.
ui2: Többi izgulósok hol vagytok?
-
Serpiko
addikt
Semmi baj looser! Ismeretlen hát, de egy próbát megéri nekem. A filmekben mindig tetszett a baseballos pl. Nagy csapat, stb. Meg az amcsi filmekben folyton bézboloznak. A játék tetszik, de a szabályokat mondjuk nem tudom. A szabályzatnak utána kell majd olvasnom. Amint kipróbáltam majd írók róla ide pár sort.
Ne ezt olvasom végig mielőtt hozzáfogok kezdeni csak azért legyen valami fogalmam a játékról, a szabályokról meg annak történetéről.
-
-
Serpiko
addikt
Na ja 1 euro jó lenne lehet megvenném akkor. Egy kis OFF: Segítsetek lécci:
Megvettem a NHL 09 játékot Pc-re. Az XBOX 360 controllert bedugom és nem történik semmi nem tudom vele irányítani a játékot. Mi a teendő, hogy tudjam a controllert használni? Érdekes más játékoknál megy simán pl: NBA2k11.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Ha nincs reszisztrálva steamen a kulcs akkor azt veszed meg tőle és beíród a saját steam accoutnodba és kész is. Így vettem én is aprón egy kulcsot a dobozt nem kértem, hogy postázza felesleges lett volna. Bár az nem derül ki számomra a hirdetésből, hogy aktivált a játék vagy sem. Ha aktiválta már akkor csak steam accountal együtt tudja eladni. Persze ez tilos nem szabad ilyet árulni és megvenni sem.
-
Serpiko
addikt
Jól látod, de még gondolkodok nem sok a 2.5 euro sőt semmi és mindenki csak dicséri a gémet. Az Ep3 miatt rágom is a fülét Gabe bácsikámnak, de nem mond semmit makacs az öreg.
-
Serpiko
addikt
Mindenképpen csak akkor veszem meg, ha igazán érdekel pont ezért gondolkodok még mindig van pár órám. Az igazság az ahogy fentebb is írtam nem volt még F1 játékom soha és a Forumokon általában azért van kivétel agyon dicsérik. A másik ok pedig régen nem szerettem az autós játékokat mostanában viszont rákaptam. Kezdem kicsit unni már az FPS lövöldözős gémeket eddig szinte csak azt toltam. Először elkezdtem GTA 4 meg AC1, AC2, ACB, mert untam az FPS-eket a változatosság kedvéért. Ja és az NBA2k11 és az MLB2k11 el ne felejtsem azt teljesen vakon vettem meg nem tudtam róluk semmit aztán már 250 bele toltam nagyon bejön. Most megint a változatosság kedvéért venném az F1-et de persze érdekel is a játék.
Doki: Csakis ugy fogom megvenni amíg a 10% rajta van, ha addig nem veszem meg akkor annyi.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Nem szeretem a stratégiai játékokat egyáltalán. Tudom, hogy ez jó, de nekem nem jön be. Vásárlásnál van egy olyan lehetőség, hogy elrakod magadnak és később ajándékként tovább tudod küldeni, ha már aktiváltad akkor nem lehet.
-
Serpiko
addikt
Annyi lett amennyit losser írt 10512.- Ft. Nem eretnekség egyáltalán az ennyim a legjobb mivel steames JE! Örült vagyok jól beszélsz sőt inkább függő steam függő.
(#910) looser: Nem sajna, de ha lehetne akkor dobozost vettem volna.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
Nem a teloval csak benézek ide és forumozgatok. Meg kisebb oldalakat híreket olvasgatok. Nekem még nagyon új a dolog így ma kezdtem vele az ismerkedést. De nem rossz mert bármi kell rögtön kéznél van Internet, fényképező, GPS, zene és videó lejátszó stb. Ja a legfontosabb a Ph-t tudja nézni és a steam topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.