Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz FollowTheORI #91081 üzenetére

    Ja. Kivétel, hogy az ember alig vesz már steam-en valamit, mert minden rohadt drága. Régenmindenjobbvót! Plusz azért farmolna az ember, hogy kártyapénzből vehessen cuccokat.

    Szóval összegezve: Nem nagyon akarok steam-en venni semmit, mert drágább, mint máshol. Max kártyapénzből, vagy azzal megtámogatva (ha feltétlen steam-est akarok, és ezért benyelem a felárát, mint mondjuk GTA5 esetén, amire gyűjtögetem pl most a kártyapénzt), ha már steam-en belül vásárolok. Hogy ezt megtehessem, muszáj vennem steam-en gift-et az adott accountról, amit nem akarok, mert ahogy írtam drága, kártyapénzt meg ugyebár nem használhatok ehhez, mert amíg nincs meg az 5 eurós korlátom, addig a farmolt kártyáimat eladni sem tudom a market-en.

    Bocs, de ez nekem nem hangzik tuti biznisznek. :) Mondom, a másik acc-omat úgy "élesítettem", hogy vettem ott gift-et és átküldtem a fő accom-ra. Pont ugyanazt csináltam, amit te itt éppen leírtál. Nem nagy találmány. Csakhogy a fentebbi dolog miatt ez csak akkor megoldás, ha egyébként is vásárolnál steam-en. Ha nem, akkor akárhogy nézed, venned kell valami gift-et 5 euró értékben, amit alapból nem vennél ott, mert drágább, mint máshol. Nem 5 euró a veszteséged az igaz, de a különbözet az olcsóbb store-ral szemben akkor is ott van, gyakran 2-3 euró. Ez mindenképpen az a befektetett összeg, amit vissza kell hoznia a kártyáknak, és akkor még csak nullán vagy. 1-2 éves időtávlaton belül persze megéri, ez nem is vitás. Viszont számításba vettem az időfaktort is meg a macerát ami a sok acc-os kártyázással jár, úgyhogy a két dolog együtt elvette a kedvem a sok másodlagos acc kreálásától. :)

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák