Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    válasz MrTwister #83809 üzenetére

    Hát ez az! Eddig mindig alig vártam, hogy hazaérjek, és megnézzem, hogy mi éppen az akciós, mire lehet szavazni, és melyik győzött.
    Így meg lényegében "tét nélküli" lesz az egész vásár, mert az elejétől a végéig mindennek ugyan az lesz az akciós ára.

    (#83810) Csapoati

    Ó, szerintem én is be fogok vásárolni, bár az őszi leárazásnál már sikerült önmérsékletet tanúsítanom, és tényleg csak azt vettem meg, ami minimum 75%-os akciót kapott, és nem volt magas az alapára (akciózva max. 5€) sem, így azt 25€ alatt megúsztam (14 termékért).
    Szóval igen, a Steam-nél tudják, hogy sok akció csábító, szerencsére azért mostanában nálam az ész győz. :DDD

    Most volt a GoG-os vásár is, 3 vagy 4 alkalommal is megpakoltam ugyan azokkal a játékokkal a kosarat (főleg SW játékok), de a fizetésnél mindig haboztam, egészen addig, míg véget nem ért az akció. Így is lehet spórolni... :DDD
    De Steam esetében is így vagyok: bepakolok egy csomó dolgot a kosárba, aztán meglátom a fizetendő árat, és kezdek selejtezni, és csak azokat hagyom meg, amik tényleg jó árban vannak. Takarítottam meg már így nem egyszer jó pár Ft-ot...

    Az a baj, hogy az ilyen online áruházak inkább tettek gyűjtővé, mint játékossá.

    Bár én szerencsére csak olyan játékokat (próbálok) veszek meg/regisztrálok (ingyenesen beszerezhető címekre gondolok), amiknél megvan az esély arra, hogy valamikor játszok is velük (vagy anno a kevésbé legális változattal töltöttem el sok időt).
    Vagy legalábbis azt hiszem, hogy fogok velük...

    Bár most, hogy már lehet véglegesen törölni a játékokat, még a szemetet is megérheti ingyen beszerezni az esetleges kártyákért, mondjuk nekem még a meglévőek nagy részéből sem lettek ezek még kibányászva...
    Néha csinálok ilyen kártyafarmolás céljából elkövetett "csak azért is kipróbálom a játékot" dolgot, és meglepő, hogy ennek köszönhetően jó pár olyan játékkal játszottam így, amivel talán soha sem tettem volna próbát. Persze van, amit 5 perc után tettem is le a tálcára, de többségében azért jól szelektáltam (plusz volt 1-2 bundle regisztrálásom, ahol sikerült olyat is beregisztrálni, amit nem akartam), és még tetszettek is.
    Ott van például a The Tiny Bang Story, amivel az életben nem játszottam volna, ha nem lenne kártyás, pedig - mint utóbb kiderült - remek zenéje van, maga a játék meg felér egy relaxációs gyakorlattal, annyira nyugtató hatása van.
    Egyedül a kirakó keresés miatt izgultam, hogy meglegyen az összes, de ezt leszámítva egy kellemes, nyugodt hangulatú játék, ami a sok lövöldözős/gyilkolászós vagy éppen az érzelmi hullámvasutas játékok után kifejezetten jó volt.

    Na, "kissé" elkanyarodtam az alap témáról, szóval várom a vásárt. :D

    (#83811) CactuS és (#83812) Agyzuzo
    Összességében én is örülök neki, így biztosan nem maradok le semmiről sem, csak az elmúlt években mindig volt szavazás, meg valami játék, így furcsa lesz, hogy "csak simán" le lesznek árazva a játékok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák