Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    Üdv!

    Steames vásárlás & Maestro kártya & paypal témakörben lenne kérdésem.

    Kb. egy éve sikerült vásárolnom Maestro kártyával paypal-en keresztül játékot, valamilyen pontokba szedett leírást követve. Úgy emlékeztem nem kellett egy vasat sem tenni a paypal fiókomra, egyszerűen hozzá kellett rendelnem a kártyát a paypal fiókhoz (volt egy kártya visszaigazolásos procedúra; levontak 400 Ft-t, majd igazolás után visszajött a pénz - ezt most megcsináltam újra; töröltem a kártyát, majd újra hozzáadtam).
    Aztán steam shop-ból kiválasztva a paypal opciót, paypal log in után szépen meg tudtam venni amit akartam. De ez a mód valahogy nem akar működni újra. Akkor egy alkalommal sikerült, most hiába próbálom újra, visszadobja minden vásárlási szándékomat;

    Your purchase has not been completed.
    The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. Please select a different payment method or update your funding source with PayPal and try again.

    Hol lehet a hiába?
    Paypal-en kellene valamit csavarni? (van valami limit? megkötés? anno sem hatalmas összegben vásároltam - 9€, most 1,5€ lenne csak)
    A számlámon van pénz, más helyen pl. T-mobile online feltöltésnél probléma nélkül működik a kátyás fizetés.

    Vagy egyszerűbb, ha paypal számlára teszek pénzt, aztán onnan már megy? (csak az utalási/megérkezési idő miatt nem szimpatikus ez a módszer)

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák