Új hozzászólás Aktív témák

  • Föcsök

    aktív tag

    Sziasztok!

    Cseréltem nemrégiben egy kulcsot kulcsért steam-en keresztül. A kulcsot beírtam steam-en, és aktiválta is a Max Payne 3-at. Azonban én is mint sok más Max Payne 3 tulajdonos azt a hibát kaptam, hogy az 'activation server jelenleg nem elérhető, kérlek próbáld később' valaki már tavaly június 1. óta ezt kapja.
    Nagyon sok mindent kipróbáltam, sokszor már számomra érthetetlen és nevetséges dolgokat is (töröld ki a Max Payne 3 mappából a szóközöket, rakd ki közvelten a C gyökérbe, változtasd meg a Rockstar Social Club profilod nevét, országát, jelszavát, stb.), ezért a Rockstar supporthoz fordultam, de ők sem tudtak segíteni. Tegnap leszedtem egy warezos verziót gondoltam na majd úgy jó lesz, de most már invaild activation key-t ír ki, mivel gondolom ez nem steam-en keresztül ment.
    Na és a lényeg: Ha már van a Steam Library-ban egy játék, és a Store page-nél is írja hogy nekem ez már megvan 'play now' attól függetlenül én még megvehetem azt? Ilyenkor mi történik? Automatikusan steamgift lesz? Vagy kétszer fog szerepelni a Steam library-ban?
    Vagy ha mindenképp szeretnék játszani vele, akkor csináljak egy új steam fiókot és vegyem meg arra?:/

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák