Új hozzászólás Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz Dzsabba #54499 üzenetére

    Tudtommal a hivatalos álláspont szerint a steam-es licencek és digitális javak továbbértékesítése nem támogatott, üzletszerűen pedig külön engedély nélkül tilos. A hivatalos álláspont szerint eleve csak a trade-ablakon belül lenne szabad érték és ellenérték gazdát cseréljen.
    Ez alapján teljesen jogosan vesznek figyelmen kívül bármiféle velük szemben támasztott kárigényt.

    DE! A steam rendszerének véleményem szerint garantálnia kéne, hogy az ott megjelenő digitális javak valódiak, jogtiszták stb. Nekik kéne vállalni a felelősséget mindezért. Ne fogadjanak el utalást bizonytalan forrásból, és mivel így is előfordulnak bűncselekmények kapcsán visszavont befizetések, kötniük kellene ilyen esetekre biztosítást, és/ vagy elkülöníteni egy alapot az ilyen esetek áthidalására, az okozott kárt pedig hivatalos eljárás keretében a csalóra terhelni (ha sikerül), de semmiképp sem a végfelhasználóra.

    A jelenlegi álláspontjuk az, hogy ne kereskedj trade-ablakon kívül, mert különben nem tudjuk a javaid biztonságát garantálni, de mellesleg azon belül sem, csak ezt már nem reklámozzuk.

    Amíg pedig a vásárlóik 99,x%-a ennek ellenére költi tovább náluk a pénzét, semmi okuk nincs, hogy pénzt és energiát fordítsanak egy korrektebb rendszer kialakítására.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák