Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    én a splinter cell conviction csalódás óta fontolgattam, hogy bevezetem a "csak azt veszem meg, amit előtte kipróbáltam" taktikát. ezzel együtt nagyra értékelem az olyan játékokat, ahol van demo és igyekszem is elsősorban olyat venni. sajnos eddig egy demo se jött be annyira, hogy tovább akarjak játszani. ugyanakkor pl. a Max Payne 3-nak nincs demója, de azt is kipróbáltam vásárlás előtt és azt se fogom megvenni. a u-play miatt (és a splinter cell kiheréléséért) elhatároztam, hogy ubi-s játékot nem veszek, akármi is van.
    szép lassan eljutottam oda, hogy a mostani akicóban már semmit nem vettem. és egyelőre a jövőben is csak a GTA, Fallout, Crysis sorozat* következő részei érdekelnek utóbbi persze lehet (jó darabig) Origin only lesz, de oda se vagyok hajlandó regelni egy játékért, és a Crysis kettőt is sok tekintetben visszalépésnek értékelem.
    nem hittem volna, hogy úgy fogom letenni a pc játékokat, hogy nem én komolyodom meg, hanem a játékokon (és a melléjük csomagolt crapware-eken) kezdem el érezni a "régen minden jobb volt" hatást.
    úgy érzem most épp a PC-s piac is megszenvedni, hogy nem akarnak érkezni a következő konzolgenerációk.

    [nah, micsoda sírás lett ebből a hsz végére, sorry]

    a lényeg az, hogy az ember elkezdi bevezetni a sok csalódás miatt a kis szabályait, hogy mit nem vesz és arra döbben rá, hogy az 5+ éves játékait kell elővegye újra és újra.

    szerk: * Jah és Portal. A Portal széria mindenképp.

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák