Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz eami #105743 üzenetére

    Nem az a cél, hogy tévére rakjam ki a játékot.
    Hanem, hogy egy régi konfigot újrahasznosítsak, amit amúgy nyugdíjaznék (erre menne a stream). Esetleg egy mini pc amiben éppen elég kraft van multimédiára és böngészésre (ekvivalens egy fapados laptoppal).
    Viszont volna egy felhasználó rajtam kívül és az ötlet, hogy megosztanám a gépem erőforrásait. Vhogy jobb iránynak tartom, mint fenntartani két "játékos" gépet (nekem inkább munkára kell, fotó és videó szerkesztéséhez, így nagyrészt idle lenne a drága VGA mondjuk).

    #105744bepken
    ...Nála nem volna cél az ultra beállítás sem. Nem egy nagy játékos, némi World of Tanks megy, ahhoz nem kell sok erőforrás (low-med elég). 4 mag, pár giga ram és egy 10 éves high-end VGA vígan elviszi jelenleg.
    Felteszem egy modern Ryzen-nel és vmi 30xx RTX-szel akár két-három példányt is lehetne futtatni ebből a játékból egyszerre. :)
    Én eközben multimédiáznék, böngésznék, esetleg némi fotós munka a maradék CPU magokon (limitálva a CPU affinitás, mittomén). Gondolom be lehet állítani vmi OS szintű prioritást, hogy a játék ne szaggasson be miközben én elindítok ezt-azt a háttérben.

    Szóval használ itt vki In-Home Streaming-et?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák