Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Atlantis 3x12 Echoes: 2006. november 27.
sok-sok tű van a formás khhhhm... alatt!
mod: és vajon mi lehet a sárkány neve? ( jan.03 )
[Szerkesztve]-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Arnold2
őstag
válasz Forest_roby #1205 üzenetére
Szerintem Géza lesz a neve. Vagy ki tudja lehet hogy becsempésznek egy kis magyar szálat és Paff a bűvös sárkány lesz (a.k.aaff the magical dragon).
-
Arnold2
őstag
Hű, egész izgi volt ez a 12. rész. Az eleje meg tök félelmetes (míg rá nem jöttek az ok-okozattra,ahogy mindig).
Felirat a szokott helyeken, de csak nektek: lsd: #1201 HSZ. -
Atlantis s03e11 naggyon király volt
bár lehet h csak az irtó hosszú várakozás édesítette meg kicsit, de akkor is.
Namár csak az sg-1 s10e11 kell, meg hogy újra együtt menjenek, és minden ok-s lesz
végre újra megy trió (bsg, sg-1, atlantis)"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
tomazin
veterán
atlantis 13? mikor lesz már? meg most hétfőnként van a csk??az jó nagy szar,mert hétfőn nem naon néz az ember tv-t->nézettségi mutató leesik->nem veszik az új évadot->nem lesz mit néznünk
-
tomazin
veterán
válasz Forest_roby #1210 üzenetére
elvileg hétfőn kellett volna lennie..de ma már kedd este van
-
dzsoni
senior tag
válasz tomazin #1209 üzenetére
hétfőn nem naon néz az ember tv-t->nézettségi mutató leesik->nem veszik az új évadot
A SkyOne fizetős csatorna Kanadában, mint nálunk a HBO, nem érdekli az üzemeltetőket hogy hányan nézik a csatit amíg fizetnek. A nézettségi adatok a scifi channel esetében fontos, hogy az amerikai közönség mennyire veszi a dolgot, de ott majd csak jövő tavasszal lesz atlantis premier. A 4. (5.-6.) évadra már aláírtak az atlantis szereplői, szal attól nem kell félni hogy sg nélkül maradna a jónép, legalábbis jövő évben biztos hogy lesz még, nem beszélve a két sg1 dvd filmről. A nézettség meg amúgy is hanyatlik scifiéknél, az sg1 volt az első áldozat, de szar a BSG is, pedig azt rendessen hypolja mindenki, és mégis... -
ALI_G
veterán
Az SG1 is folytatódott?
-
tomazin
veterán
A SkyOne fizetős csatorna Kanadában, mint nálunk a HBO, nem érdekli az üzemeltetőket hogy hányan nézik a csatit amíg fizetnek
Ezt ugyi nem gondoltad komolyan?Ha nem nézik a műsort,akkor egy idő után john a kovács úgy dönt,hogy ehh szar ez a csati nem fizetem,és kiköttetem,és hagyjanak kalapálni..
Mondjuk lehet,h én vagyok túlságosan spórolós,és az ámerikait nem érdekli a cucc..nem tudom.Én ha nem tetszene kiköttetném.
Szerda este végre felkerült kolihálóra is a 13as....háááát....
1218:Kiváncsi leszek naon (már akármit találnak ki,elb@szni csak nem tudják)
[Szerkesztve] -
-
dzsoni
senior tag
válasz tomazin #1219 üzenetére
SG szempontjából tök mindegy hogy hányan nézik a SkyOne-on, mert a Scifi a megrendelő, másrészt a SkyOne kanadai csatorna, usákok nem nézik, nem tudnak nézettséget mérni. HBO-n se néz meg az ember minden szart csakmert előfizetett rá, azt néz meg amit akar (az persze más kérdés hogy olyan műsorokat kell nyomni amit vesz a nép, és szvsz az SG ide tartozik különben nem adnák le).
-
dzsoni
senior tag
válasz tomazin #1224 üzenetére
Igen ezt lehet, de ha jobban beleolvasnál a forumokba akkor azt is tudnád hogy nem az sg nézettségekkel van baj hanem áleszcuzámmen a scifi nézettségével. Minden sorozatuk hanyatlik, az sg az sga a bsg, mind. Globálisan van gond a scifinél, de ettől függetlenül az sg jó (személy szerint nekem a 10. évad az egyik kedvenvcem eddig) és éppen ezért nyomja több csatorna is.
-
ALI_G
veterán
Sajnos mi nem tudunk mit tenni a sci-fi haldoklásáért. Nekem elegendő hogy élvezhetem, a többi hülye meg nézze csak győzikét, meg azt a szőke csajt, ahogy bénázik. (nemtom hogy hívják azt a bitch-et, de lehet nem is akarom tudni)
mod: ja meg a tánci-táncis műsort, és az éneklőset...
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Most mi bajod van Dorinával?? Ő is egy ember. Igen is megbecsült tagja társadalmunknak. Na jó nem is,de jókat kuncogtam miközben leírtam a sok hülyeséget.
Na de Csillagkapu. Holnap jön a 14. rész Kanadában. A rész megint nem szorosan a Wraith elleni harcról fog szólni (legalább is eddig úgy tudni) hanem egy kicsit dr. Weir centrikus rész lesz. Persze lesz benne akció is.
Nos hát kiváncsian várom. -
dzsoni
senior tag
Nemtitkoltan a 3. évadban az asuranok a főgonsz nem a wraith, így nem is kell sok wraith-es részt várni. A wraith amúgy sem lett volna eredetileg a főellen, csak az sg1 sokáig huzta és nem tudták egyböl átrakni a repiket atlantisra.
-
Forest_roby
őstag
A 15. részt adták le és nem a 14.-et!
LOL!!
[Szerkesztve]-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
ALI_G
veterán
válasz Forest_roby #1234 üzenetére
micsoda?!
-
ALI_G
veterán
válasz Forest_roby #1236 üzenetére
de miért?!
-
dzsoni
senior tag
SPOILER:Mert a Tao of Rodneyban olyan szereplők vannak akik a Sunday epizódban lesznek utoljára és furcsa lenne ha a következő részben újra megjellenének.
Ápdéjtelünk kicsit:
Atlantis 3x15 - Sunday: december 18.
SG1 10x11 - The quest II. : 2007. január 9.
kicsit csúszik sajnos az SG1 is -
doc
nagyúr
válasz Forest_roby #1236 üzenetére
akkor most várjam meg a következőt, és nézzem meg azt, utána pedig a most leadottat?
vagy nem függnek annyira össze? -
dzsoni
senior tag
2007 vagy 2008-ban jön az új sg sorozat
-
Arnold2
őstag
Na most eset le hogy kit fognak kiírni a sorozatból. Azért kellett megcserélni a részeket.
Kár pedig bírtam a karakterét... -
Forest_roby
őstag
válasz Arnold2 #1245 üzenetére
nekem a részből nem derült volna ki......
nem akarok sokat elárulni, nem is fogok, de a nagyon okosaknak, akik nem akarnak megtudni semmit SPOILER:
//az sg1 -ban a megfelelőjét kinyírták... őt nem fogják.... még visszatérhet : )
//egyébként meg nem tetszett a beszéde, nekem nem fog annyira hiányozni, ha kapunk helyette egy jó csajt… : )-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
-
Arnold2
őstag
válasz Forest_roby #1246 üzenetére
Nekem sem ebből a részből derült ki csak összeraktam a képet!
SPOILER
Nem ölik meg? Azt tudom hogy saját akaratából megy,s aki ''helyette'' jön nem lesz az utódja. Hát majd meglátjuk hogy hogy oldják meg. De azt tudod,hogy aki helyette jön nem kapott valami sok epizód szereplési lehetőséget. De mindenesetre nekem akkor is bejött mint karakter. -
dzsoni
senior tag
#1244: nemtom, hány galaxis van?
#1246: ki akarták, csak a sok rajongó nemtetszése miatt, visszahívhatónak variálták
A következő rész a The Game lesz nem a Sunday, nem kell majd megijedni miatta .
Az ep-k sorrendeje amit ismerünk a forgatási sorrend volt nem a bemutatók sorrendje, ezért lehet némi kavarás. -
Forest_roby
őstag
hány óra lehet nálunk, amikor USA-ban v. Kanadában lejátszák az épp esedékes részt?
ui.:elöbb kérdezek mint keresek - biztos megtalálnám a választ-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest