Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz st3v3np3t3r #4472 üzenetére

    Ez nem isten komplexus csak elértünk oda is akkor a témázgatásban, hogy amúgy az űrharc is férc munka olyan félig meddig megcsinált valami. Azon túl, hogy van egy szorzó a HP és a DMG-en semmit nem változtat a nehézség... még flare sincs vagy pontvédelmi turret a rakéták ellen, nincs tényleges mondjuk electrical warfare modul a hajókhoz etc etc. Nagyon sok mindent ki lehetett volna ide találni és tényleg élvezetessé tenni... mivel jelenleg kicsit üres. Simnek nem sim, tényleges Arcade shooternek nem az mert kb van pewpewpew meg puwpuwpuw és ennyi, ebben a műfajban vannak messze jobb megoldások.

    Az egész hajó managementnek kéne egy hatalmas refactort adjanak a srácok és marha jó lehetne. De az a baj már most látszik ez sem fog ilyet kapni ahogy kb semmi sem. Mióta is van kint a játék? Kaptunk egy FOV csúszkát...

    TESCO-Zsömle [link] bocs magasat adtál. :D Nagyon vártam de ott meg elmegy az egész a részleteken és a managementen... Elite D volt eddig a legjobb próbálkozás, de ott meg annyira nem érdekelte őket mit akarnak a játékosok, hogy szép lassan kivégezték az amúgy egész jó iparosmunka alapot.

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák