Új hozzászólás Aktív témák

  • adrian360

    őstag

    na kezdek ráérezni a játékra, sikerült 25%-os arányomat felvinni 50%-osra 1v1-ben(42/41) :)
    kiváncsi vagyok mikor fog feljebb rakni, most csináltam zsinórban 10 győzelmet , és elötte is volt már két 5-ös sorozatom (azt reméltem van hot10 achi is de nincs csak hot5 :) )
    volt ma egy vicces partim egy terran ellen, mass marine támadását kivédtem collosus-okkal, majd egyből vissza is támadtam, csak nem tudtam minden épületét leszedni, a pár barackját elkezdte reptetni, és az expjén is arra ment hogy épületeket reptetett. még vagy 10-15 percig kergettem mire mindent le tudtam szedni, gondolom arra várt hogy majd megunom és kilépek, dehát engem nem olyan fából faragtak :)

    az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a mikor diamond ligás meccseket nézek, a protoss bázison szinte alig van aki photon cannon védelmet rak, pedig ha terránnal ellen játszom szinte biztos jönni fog 4-5 banshee-vel és mire lewarpolnék stalkereket, biztos hogy szépen megritkítja a bázisomat. ezért én mostanában ha meglátom a startportját, és hogy onnan bansheezni fog, egyből telerakom a bázisomat photon cannonnal. Szerintetek ez felesleges, és tanuljak meg jól mikrózni stalkerekkel meg observert tartsak inkább a bázis felett ?

Új hozzászólás Aktív témák