-
IT café
Star Wars Jedi: Fallen Order
-Az Összefoglaló tartalma frissül-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Arról van már infó. hogy hány óra kb ?
-
Gergello
addikt
Miből gyűjtenék akkor teljes értékű hozzászólást ?
Most kicsit dilemmában vagyok a játék beszerzésével kapcsolatban.
Steam / Origin vásárlás, Origin premier access ?Kicsit megégettem magam az RDR2-vel igy nem biztos, hogy most 60 eurót kiadnék, lehet ez sem fog tetszeni. Lehet upgradelek premier-re, max 1-2 hónap alatt kijátszom.
-
Deck
titán
Lenn a játék. 41 GB. (PS4)
PS5
-
-
+4,7GB a Deluxe Upgrade. Pénteken az volt a terv, hogy mivel korán végzem rohanok haza Jediskedni, de úgy alakult, hogy munka után előbb moziba megyünk és csak 4 után tudok nekiugrani és nem túl sokáig mert másnap korán kelés van munkába.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
soo277
őstag
jaaajjj már mikor lesz péntek ja holnapután
BT: wersoo#21211
-
BoneDragon
veterán
Twitchen már van stream, ha valakit érdekel.
-
myckey
veterán
válasz BoneDragon #476 üzenetére
Persze, tegnap és tegnap előtt is volt már kint anyag....youtubeon is található majd 5 órás ( vergődés, mert amit leművelnek játék címszó alatt..... )
Guality mode vs Performance mode PS4
Itt egy random kép a játékból. Balra a Q. : 4K30fps....Jobbra a P.: 1080p target 60fps
Illető inkább a Performance beállítást választotta. Jobban élvezte a 60FPS körüli játékot. Baloldali képen van a "minőségibb"....sztm az élességen kívül sok dolgot nem venni észre.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Star Wars Jedi: Fallen Order Game Ready Driver Released
Aki érintett benne, az próbálkozhat...hátha ér valamit.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Gőzöm sincs milyen lesz a PC-s tábornak....remélem mindenki ellesz vele.
Persze konzolon biztos simább lesz, nem kell annyit szórakozni a beállításokkal...de majd arra is kíváncsi leszek, lesz-e különbség a megjelenésben.....
Tuti lesznek bugok is....az mindig van.
Várható majd frissítés is.Majd kialakul, csak nem lesz szívás technikai oldalról. Sem.
-
myckey
veterán
Vezérlő gombkiosztása...
Ezt éppen meg lehet sasolni sztm.El lehet rakni a fénykardot, és csak erőhasználattal megoldani. Vagy akár közelharcot alkalmazva, bár ez nem 100%.... [ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Mondtam én.
Double bladed (spoilermentes videó)>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
myckey
veterán
Ezzel már találkoztam egy ideje, de nem akartam ilyen direkt módon beverni, mint te.
Lesz még más meglepi is !Egyébként már olvasom pár kritikusnak a véleményét.....van már darabosan ilyen olyan "anyag".
Eddig élvezik a játékot.DE - ALAP PS4-en ( nekem semmilyen nincs ) .... vannak teljesítmény problémák, lassulások. Viszont már kaptak azóta újabb frissítést is, ha jól vettem ki a dolgokat.
Nagyobb -nyitott helyeken és több ellenfélnél elő elő jön.
Fejlettebb PS4 en nem találkoztam még ilyen jellegű problémával.A visszatekintő elég jópofának hat....."kicsi" Cal....Jedi öltözetben tanulgatja a dolgokat. Tetszik az ötlet! [ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz #20411392 #487 üzenetére
Remélem valamilyen szinten mindenki jól szórakozik majd.
Egyébként a fenti PS4 teljesítményprobléma ( Alap gépen ) , van aki szerint nem annyira zavaró. Alkalmanként jön elő. Mellette pedig elég sima futásról beszélnek.
Aztán akad még textúra kellemetlenség, szintén helyenként.Nem tudom mifélék lesznek a kritikák.....( persze nekem 8, mert már megvettem a játékot ), de akárhogy nézem, negatív hangvételű beszámolóval nem találkozom. Egybehangzóan kedvelik a játékot. Történet, Grafika, Harc....és egyéb részletek.Tényleg akadnak gondok, de magát a játékot nem veszik elő, nem igazán húzzák le.Bogarászom tovább, belefér....legalább pallérozódom külfődi nyelvből.
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
Elő lehet már tölteni (PC)? És ha igen, mennyi helyet foglal?
Life is better with a Titan
-
paltom
tag
Folytogatàs is van a videóban, valamit nagyon titkolnak a történet kapcsàn. Ryzen 5 3600, RTX 3070
-
markknight
veterán
Fent van youtube-on az összes cutscene. Fúú, nagyon nehéz nem belenéznem. Összesen 1 óra 40 akárhány perc átvezetőnk lesz.
-
Deck
titán
válasz markknight #496 üzenetére
Köszi az infót, nem youtubeozok akkor a napokban. Te is éjfélkor premierezel?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
markknight
veterán
Nem, megvettem dobozosan, holnap hozza a futár. (Ezt utólag bánom, mert a deluxe edition-nek nem tetszik a coverja, de a sima verzió irtóra bejön) A Mortal 11-et virrasztottam, de elég is volt
Ja és ne is kattints semmire, mert redditre nemrég tolta ki a gyerek, hogy a YouTube értesítés elspoilerezte neki a duplapengés kardot
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz markknight #498 üzenetére
Sajnálom, majd figyeld éjféltől mivel játszom..
Amúgy én éjjel 4 óra alatt kijátszom.. Úgyis megmondta a sok okos, hogy nem lesz több..
Régebben mikor beszéltük mennyire várjuk ezt a játékot.. És most végre itt van[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
" Szeretném Megkérni a topicba látogatókat, hogy a játék történetével kapcsolatos hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Más játékosokra tekintettel : ) Köszönöm ! "
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest