Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Drenadar #25893 üzenetére

    Az elozoeknek szol foleg :)

    Minden hajo masra valo. Meg kell tanulni az erossegeit es gyengeit.

    Vanguard: dedikalt szamitogep, kifinomult radarrendszer, EWAR berendezes, nyers tuzeroben is erosebb, mindenre van egy kiegeszito rendszer, eros hajopancel (nem pajzs, pancel), es egy profi masod pilota.

    Jojjon 5 Aurora, hamarabb kiszurom oket mint ok engem, szepen fel tudom targetelni oket, ugy fogok hoyezkedni hogy lehetoleg elottem legyenek, amint rarepulok, amennyit enged a rendszer kiutom az EWAR-al, mondjuk 2-t, egyet tuti ledaralok az elso rarepulesen (ha csak elgazolom neki annyi, en meg max megkarcolom a hajomat, 2-t meg kiutok raketaval. A maradek ketto ak :C i meg nem tud semmit sm csinalni ezutan se nagyon fog tudni, ha futnak utolerem oket es elgazolom...

    Persze ez egy teoria, am nagyjabol elkepzelheto ez a felallas.2.0-ban sok mindent ki lehet probalni, nem fogok elzarkozni semmitol, mert ki szeretnem probalni sokfele felallasban a hajot.

    Tul kell elnem a konfrontaciot pl a Retiddel is :)

    Meg kell nezni milyen feladatokra van kitalalva egy hajo, milyen fegyverzete van, hogy van felszerelve, na es milyen pilota/csapat iranyitja.

    Szoval lehet probalkozni, en allok elebe minden mokanak, de nem akarok majd gyereksirast akkor, hogy a 25$-os kezdo hajom miert nem er fel egy melyuri, elsovonalas gyilkologeppel :) Ez kicsit olyan mint ha a nyuszikak huzogatnak a maci bajszat, es amikor az odacsap es palacsintava lapit parat kozuluk akkor meg meglepodnek...

    ha 3-5 Hornetrol lenne szo, akkor mar maskepp kozelitenem meg a kerdest de a lenyeg akkor is: AC 2.0.

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák