Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz hubai1979 #1653 üzenetére

    A magyarításom az csak egy plusz dolog, maga ez a téma a Soup-ról szól. Mindenki úgy hívja, ahogy neki kényelmesebb, a lényeg, hogy tudjuk, miről van szó. :) De azért köszi mindenkinek. :)
    Tulajdonképp ez az egész egy nagy Bánya, csak ennek van 2 nagyobb része végül is. A Barlang, ami két részből áll, Felső és alsó részből és a Labirintus. Ugye a Felső részben vannak Miner-ék, akinek a neve is mutatja, hogy Bányász és az alsó rész, ahonnan a Labirintusba lehet eljutni azon a bizonyos falon felmászva.

    Ma integrálok a magyarításomból valamennyi fájlt az 5-ös Patchbe. Nem ígérem, hogy be tudom ma fejezni. Közel 160 fájlról van szó. :)

    Aarpok: Így van. Van két végigjátszás, az egyik egy normál ODT, csak szöveg, amit Word-del meg lehet nyitni, a másik egy pdf formátumú, amiben vannak képek is, de sok kép használhatatlan, mert a tárhely, amire feltöltötték (ezt egyébként nem is értem, miért nem integrálták bele) már nem elérhető. De egy kis ügyeskedéssel ki lehet nagyítani a képeket. Valamint Kostya rejtekhelyeiről vannak képek, külön mappázva helyszínek szerint. Valamint a Skat-15-ös Páncél fejlesztéséhez szükséges részekről van egy kép. Pontosabban magáról az Aktiváló Modulról. Majd rakok fel képet a többiről is, ha valakinek kell. De ez is benne van a PDF fájlban.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák