Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz nbencee #5440 üzenetére

    Ezekkel mind lehet spórolni, csak arra vigyázz, nehogy bár több pénzed legyen, de sz@rabb életed. Minden embernél eljön az a pillanat, ami nálad, hogy majd nagyon spórol, aztán rájön, hogy ennyire felesleges. Nem akarlak meggyőzni, szerintem ilyen dolgok magunkban dőlnek el. Nálam a spórolás most már csak annyit jelent, hogy felesleges dolgokat nem veszek meg. Magamnak. Olyan sokat. :D

    Tény, hogy általában a Netflix-et nézzük és a HBO-t csak havonta mondjuk 1-2 szer pl. de ezért nem fogom lemondani, mert boldogtalan lennék, ha éppen kell és nincs. A boldogság meg sokkal többet ér havi 1800 forintnál (asszem annyi kb.). Aki mondjuk egy zeneszolgáltatóval nem elégedett, annak úgy kell, de itt is azt mondom, ha attól boldog, akkor ne hagyja ki, hogy lehet három-négy.

    Mellesleg kevered a dolgokat, mert most akkor azért nem vesszük meg, mert spórolunk, vagy azért, mert növeljük az ökológiai lábnyomunkat? Azt azok találták ki, akiknek alapból kicsi és felhánytorgathatják a többieknek. Annyira nem izgat fel. Legyen kötelező kicsin tartani, akkor betartom az előírást, de amíg nem az, addig nem fogom csökkenteni, hogy a többinek még nagyobb lehessen. Ahogy veszel egy lakást és berendezed máris triplájára nő, szóval hagyjuk.

    Akkor sem lennék boldog, ha nem érném el 0-24-ben mindenemet, ami a hálón van. Egyébként családi házban lakunk, 0-24ben meg a számítógép is, van légkondi is három és 13k körül van a villanyszámlánk. Mindek kapcsoljak ki egy készenlétes tévét éjszakára? Hogy 12.900 legyen? Hagyjuk.

Új hozzászólás Aktív témák