Új hozzászólás Aktív témák
-
shark300
tag
Sziasztok!
FYI: Kerestem online LG SPK8 kiegészítő szettet, de sajnos nem találtam. Írtam az LG-nek is, de elkeserítő a helyzet:"Sajnos nincs róla információnk, hogy bekerül e az SPK8-S magyarországi forgalomba."
Azért nyitva tartom a szemem.
Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
shark300
tag
Amazononon most egész jó árban van:
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07DQ1MKTF/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
shark300
tag
válasz Palesztin994 #9415 üzenetére
Nekem kb 1,5 hete van meg, eMag-ról, 147-ért vettem. Most Euronics-en 135 volt az ára.
Kb ugyanaz, mint a SN8YG, előbbi nevében "G" a "Google"-t jelenti.
Atmos-szal maradjunk annyiban, hogy nem tesz csodát.
Rendeltem hozzá Amazonról hátsó hangfelszettet 99 USD-ért, meglátom, milyen lesz majd.
Én ez alapján a teszt alapján döntöttem mellette.
Nem értek nagyon hozzá, pár Atmos teszt fájl egész jól hangzott, mások meg rosszul, de mégsem vittem vissza.
Előzőleg vettem egy SN7Y-t, annak baja volt a TV-mel a száj szinkronnal ARC-on keresztül. Most már támogatott az eARC, azzal jó.
Van szobakalibrálás, de azt még nem futtattam le.
Ha Atmos képes soundbart keresel, nem sok jó lehetőséged van...[ Szerkesztve ]
-
shark300
tag
Én egy LG SN8Y + LG SPK8-at használok.
Előbbi 142 volt eMag-on, utóbbi Black Friday-ben 116 EUR Amazonról úgy, hogy németországi postafiókba rendeltem.Elégedett vagyok velük, bár a hangminősége biztos lehetne jobb. Sokat vacilláltam az itt is elhangzott Samsung HW-Q70T + Samsung SWA-8500S között, és a rtings.com mérőmikrofonos tesztjei is elbizonytalanítottak.
Végül azért vettem az LG-t, mert az általam fogyaszott tartalmak esetében nem volt sokkal rosszabb, mint a Samsung, viszont Atmosban a Samsung nagyon rossz volt (most erre jönnek majd a kommentek, igen, tudom, ez a visszaverődéses Atmos tényleg nem az igazi, de én jobbnak találom a semminél).Szerintem nem könnyítettem meg a döntésed...
-
shark300
tag
"Igazából felesleges is lenne,hiszen a nagy felbontású hangoknál ezen az árszinten nem lennél előrébb."
Nekem a sima ARC esetében opcionális szájszinkron miatt kellett. Eléggé elcsúszott egymástól a hang és a kép, és sehogyan sem tudtam összelőni.
-
shark300
tag
"Ellenőrizze, hogy a Digitális kimeneti audioformátum beállítása Dolby Digital+. Dolby
Digital Plus hangzást nem támogató vevőegység esetén a Dolby Digital+ lehetőséget
kiválasztva nem hallható hang.
● Beállítások Hang Szakértői beállítások Digitális kimeneti
audioformátum Dolby Digital+"Ha egy hirdetésem lejárt, akkor már nincs meg az a termékem.
-
shark300
tag
válasz eszgé100 #10123 üzenetére
Nekem is egy SN8Y-om van, inputra rákötve a gépem HDMI kimenete. Filmet Media Player Classic-kal nézek, LAV kodekkel. Abban beállítottam, hogy menjen a passthrough, mást pedig nem. A soundbar így mindig kijelzi az Atmost, sőt, ez akkor is működik, ha a TV-re kötöm rá a gépet, mert akkor átküldi eARC-on keresztül.
Tesztfájlok közül egyedül a DTS nem megy, új LG tv, és azt nem támogatja...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest