Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 25m²-es szobába szeretnék venni soundbar-t egy LG okostévéhez. Két soundboard jött eddig szembe, viszont 50e Ft felett már nem érdekelnek.
Néztem az SJ2-t is, de nem sok jót írtak róla. Melyiket tudnátok javasolni?
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
Ha HDMI-vel szeretném összekötni a soundbar-t, akkor van valamilyen kikötés, hogy milyen HDMI kábel legyen? HDMI és HDMI ARC is van a TV-n.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Rendeltem egy LG SJ4 2.1-et, mennyire van létjogosultsága a bejáratásnak egy ilyen keskeny, sokhangszórós konstrukciónál? Van sztereó hangfalpárom, ahol azért a 6,5"-os woofereken érezhetően meglágyult a hang és dinamikusabb is lett, de itt nem gondolnám, hogy van akkora membrán-mozgás, vagy akármi, ami javítana rajta. De remélhetőleg tévedek, és akkor ráengedek egy bejáratót. Illetve van egy mélynyomója is, az is változik/változhat bemelegítéssel?
Köszi a választ előre is, kellemes ünnepeket!
-
marquuard
veterán
Na LG SJ4 reggel meg is érkezett, lényegre törően szerintem 50e Ft-ig kimaxoltuk amit lehet, abszolút meg vagyok vele elégedve. Nem tolakodik a subwoofer sem, mint az olcsóbb 2.1-es hangrendszereknél. Hallottam én már PR dumával megtolt Logitech Z623-at 30-40Hz közeli mélyeket produkálva, a nyomába sem ér az LG wooferének megítélésem alapján. Bár aptX-et nem támogat (Galaxy S8-on váltogatható a kodek), 320kbps-os MP3-hoz untig elég. Még járatom különböző műfajú zenékkel. Kíváncsiságból ráküldtem a max. hangerőt, nincs distortion, nincsenek eltúlzott tartományok magas hangerőn sem, kellően letisztult. Ami hatalmas pont, hogy van rajta night mode, visszafogja a puffogó basszust pont amennyire kell, első emeleti lakásban ez nem árthat. Microlab Solo 6C-n szocializálódtam, ami szintén az árkategóriájának a csúcsa, és nem érzem, hogy visszaléptem volna a 6.5"-os wooferjeihez viszonyítva.
A kérdésem annyi lenne, hogy biztonságosan használhatom a subwoofer-t elfektetve is? Hely végett ez a megoldás született, remélem így nem károsodik/károsodhat.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
LG SJ4 esetén mi okozhat hang késést? HDMI? Igazából gyorsan vettem a Médiában egy olcsó nevesincs kábelt, lehet ez is az oka? Nincs szinkronban a kép és a hang, éppen 4K tartalom megy de így nem annyira buli.
-
marquuard
veterán
válasz dugesz77 #6021 üzenetére
Egy LG 43UJ634V-vel használom, mit érdemes bekapcsolni/kikapcsolni? Netflixen is előfordult 1-2 alkalommal minimális késés, de most 4K tartalomnál ez van vagy 15-20mp is.
Illetve most nézem, eredeti (angol) nyelv pöpec, magyar szinkron meg csúszik.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz Laca19 (a) #6023 üzenetére
Na sikerült egy olyan filmet beszereznem, amin valóban el van csúszva a magyar szinkron. Másik verzióval hibátlan.
Azért egy FW frissítést csinálok, nem a legfrissebb van.
-
marquuard
veterán
válasz seadrone #6098 üzenetére
Saját véleményre tudok hivatkozni, ebben az árkategóriában korrektnek tartom. Megfelel annak, amit ennyi pénzért elvártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest