Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz sakal83 #5372 üzenetére
Nyilván sokat nem kell tőle várni, de ha a basszust feltekered, akkor jobb a helyzet, illetve be kell még járatni, azért kell egy 100-150 óra, hogy összeálljon a hangzás. Eddig John Buttler Triot raktam rá, nem hallgathatatlan, cserébe olcsó és kevés helyet foglal.
Érdemes elmenni az audiophil szalonba és letesztelni alaposan, én filmeken teszteltem, mert arra vettem alapvetően, de ott mindennel ki tudod próbálni.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz sakal83 #5372 üzenetére
Na most volt időm több zenével is kipróbálni, egyértelmű, hogy nem zenére termett, telefon, laptop vagy épp a hondám gyári hifije elbujhat mögötte, de egy 150-200k-s sztereo hifi szett minden szempontból jobb választás zenére. Apocaliptyca, Prodigy vagy Red Hot Chili Peppers egész jól szólt rajta, sokat számít a fájl minősége, nekem ezek cd-ről vannak grabbelve a legjobb minőségben, egy közepes minőségű mp3 szarul szól rajta, illetve minél több a basszus, annál jobb az összkép, de bennem azért így is hagy űrt, nem elég széles a dinamika tartománya.
Fimezéshez hozza, amit kell, ennél többet az 4-5x drágább sb-k sem tudnak, viszont ha van 200k, akkor nem sb-t kell venni, ez egyértelmű lett számomra.
2 előnye van, kevés helyet foglal és olcsó, nekem eddig egy NAD 316 volt Cambridge Audio S70 álló hangfalakkal (ezt a szettet annó 150k-ért vettem újonnan), nos az keresztbe nyeli le az sb-t zenelejátszás terén, igaz annak a szettnek meg a basszus része volt harmatos.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
szjoci
őstag
válasz sakal83 #13850 üzenetére
Mivel ha vásárolsz náluk, egyből kapod a számlát és a garjegyet, amit le tudsz tölteni. A garjegyen van SN, így abból derül csak ki hogy ez-e a megvásárolt készülék. Utána sztornózod a megrendelést, és van egy "hamis" számlád és garid az olcsón beszerzett cuccodról... De bízom benne hogy nem így járt a fórumtárs, bár nekem gyanús az a magas összegű áprilisi számla (akkor voltak a samsungnál a kuponhalmozós, tévé mellé olcsón soundbart adós akciók)
[ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
válasz sakal83 #13853 üzenetére
Samsung akkor is kér garijegyet, hogyha tőlük vetted a webshopjukban...az más dolog, hogy ha tőlük veszel valamit, nem küldenek garijegyet, szó szerint ki kell könyörögni tőlük
#13851szjoci kedvencem a 0 perces Samsung webshopból rendelt, itt HA-n árusított soundbarok, pontosan 0 perc garanciával mert ajándékba adta őket a Samsung
Eladó Apple iPhone 13 Pro Max bőr tokok nálam.
-
Hoffer
őstag
válasz sakal83 #13881 üzenetére
Egy TCL TS9030 ebben az árban esetleg nem tudhat tobbet?
Mennyit számíthat az össze watt teljesítmény? A Yamaha 200W a TCl 540W..
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz sakal83 #14012 üzenetére
Végül vettem 100-ért SW-9500S párost, és innen ph-ról 150-ért Q800A SB-t. Itt találtam logout blogot róla és meggyőzött, ez igy 250-ből megállt.
Ezt az outletet skippeltem mert nincs leirás a termékekről h pontosan mi baja-Ha bevan horpasztva a teteje az érdekel, ha a doboz van szétszakadva az nem. Persze ha valaki eltud menni élőbe megnézni akkor biztos rendben van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
ricsip
addikt
válasz sakal83 #14312 üzenetére
Gyerekkoromban mi is sorházban laktunk: minden cirkusz jól hallatszott a bal és jobboldali szomszédtól, és minket is hallott mindkét szomszéd.
Ikerház annyiban jobb h. különálló ház, "csak" 1 szomszéd, de az effektíve még telken belül is van. Ezért írtam h. ha nincs elszeparálva a 2 ház mintha nem is lennének 1 telken, akkor az csak szarul jöhet ki az együttélés során.-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest