Új hozzászólás Aktív témák

  • SlanKyng

    tag

    válasz NandorHUN #28709 üzenetére

    Amúgy tényleg kicsit már idegesítő ez a nagy Sony ellenségeskedésed. Értjük, hogy átmentél Nikonra és nincs is ezzel semmi baj, de muszáj minden alkalommal lehúzni? A Tripodcast-es példaképeid is hasonlóak... Mindig a Nikon meg a Nikon és utána meg Manfrotto, de nem is feltűnő, hogy pont ez a két cég szponzorálja őket. Eközben folyamatosan a Sony-t szídják és azt mondogatják, hogy ők független podcast-et nyomnak... Van aki Canonnal fotózik és közbe ódákat fröccsög a Nikonokról, a másik Fuji mellett teszi ugyanezt. ( Amúgy a podcast tetszik meg jó, de ez egy elég kellemetlen utóízt okoz mindig nekem...)
    A Sony A7 III egy 2018. februárjában kiadott váz és kábé a másik két nagy gyártó minden technikai megoldást róla és az elődeikről copyzott és még így is kellett nekik egy év mire elérték folyamatos fw-kkel az A7 III szintjét.
    Mielőtt megemlítenéd nem vagyok Sony "fanboy", mert Canon RP-m is van a Sony rendszer mellett és valószínűleg áttérek majd az új EOS R "II"-re, ha tetszeni fog, de senkinek sincs szüksége itt a misszionárius dolgokra...

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/142359508@N04/

Új hozzászólás Aktív témák