Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Microsoft Outlook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
-
IT café
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Másik topicban láttam fórumtársat kérdezni, meghozta a kedvem, aztán itt kötöttem ki.
Szeretnék egy vízálló kamerát.
Nemsokára megyek görögbe nyaralni, és a vizes mókákat szeretném megörökíteni. Ezért fontos lenne a fejre való rögzítés. Búvárkodás, ugráslás vízbe, dzsecki, fánk, banán. Ugye mivel csak nyaralás alatt használnám, ezért lehet, hogy Görög után meg is válnék tőle, máskor nem igazán tudnám használni. Ezért nem akarok nagyon sokat beleölni, csak egy kisebb összeget, hogy tudjunk kicsit hülyülni vele kint.
Kigyűjtöttem egy pár kamerát. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy segítsetek dűlőre jutni.
EKEN H9 / H9R Action camera Ultra HD 4K / 25fps WiFi 2.0" 170D underwater waterproof Helmet Cam camera Sport cam - Ez azért jön be, mert egy komplett pakk ~ 19,000 Ft lenne memókari nélkül, de azon kívül minden benne van az árban.
Original SJCAM SJ4000 Series 1080P HD 2.0" SJ4000 & SJ4000 WIFI Action Camera Waterproof Camera Sport DV - ből a wifi, és a wifi nélküli között mi a különbség ? Olvastam, hogy lehet telóról vezérelni, de nem látom, hogy ennek mi értelme lenne. Illetve utána néztem, hogy rengeteg kiegészítő van hozzá, és az árak is korrektek. Jelenleg ez most a bestbuy ebben az árkategóriában ?
Ajánlották még ezeket is.:
ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps Sport Camera 12MP - BLACK BLACK
Az utóbbi kettő az ugye drágább kategória, a kérdés az, hogy annyival jobbak is, amennyivel drágábbak, illetve, hogy mennyire, és milyen árban lehet hozzájuk kapni kiegészítőket ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest