Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Crypto Trade
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Ubiquiti hálózati eszközök
- DIGI internet
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen routert?
-
IT café
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Szia!
Ha tényleg csak egy nyaralásra vennéd, akkor ezek az olcsók is mind megvehetők, bár én -és még sokan mások is- az SJCAM4000-et tenném elsőnek, azután EKEN H9.
Ezek alá ne menj minőségben, mert biztosan megbánod!
A másik kettő drágább kamera szerintem neked felesleges, ha ilyen terveid vannak.
Amire neked kell, ahhoz nem kell a wifi, úgyse fogod telóról irányítgatni. (Bár az esetleg később könnyebben eladható?)
Árakat nem ismerem, de ezek nem tűnnek annyira olcsónak. Én körülnéznék először ITT, mert lehet, hogy felesleges külföldről vacakolni.
Meg rengeteg a hamisítvány épp ezekből a kamerákból, erre nagyon vigyázz!
Kiegészítők ugyanannyiba kerülnek mindhez, általában kompatibilisek.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Neked tuti nem kell a WIFI. De, hogy mire is jó? Hát én baromira nem szeretném mindig levenni a bukósisakot és újrapozicionálni a kamerát amikor felteszem a bukóra és épp nem jó, így telóra kilő, és beállít.
Egy nyaralásra elég az olcsóbb variánsok közül egy.
Bár én az Sj4000-re voksolok, én is azt használok és szeretem, jó kis dög ha nem akar az ember csodát tőle, és száz x ezres kategóriának a minőségét.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
És még... +1: www.aliexpress.com... minden ami jó a GoProhoz neked is jó lesz.
Megjelenés? Az se tér el... csak a vízálló tok kapott egy új dizájnt. Kamerából meg van 1,5 és 2"-os kijelzős. 2"-ost árul már csak pl az alábbi két bolt.
Nekem FHD-ban egy 16GB-s kártyát ~kb. teleír egy akkuval. Olyan 1-2 giga szokott maradni.
Nedves használatról nem tudok nyilatkozni.
Lencse védőnek nem látom értelmét.... Én ha tárolom vagy cípelem szimplán bevágom a vízálló tokba. Még nem sérült az se. Ha fog és a lencse előtt, akkor meg szimplán veszek egy újat. Lencsevédő olyasmi számomra (hangsúlyozom) ami csak elkallódik, elszórom stb.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
A Szilikon bugyi kapásból hülyeség. Mivel nyitott tokba nem megy úgy bele. Egyébként meg ha földhöz csapod semmit nem fog védeni. Még telefonon se ér zömében semmit.
A fej stb pánt hasznos tud lenni.
Akkuból én eredetit vennék nem allisat még ha drágább is. (Extremeshop / SJHungary)
Kupak dettó. Ha a ízálló tokban tárolod bőven jó. A tokot nekem meg még nem sikerült a lencse környékén megkarcolni stb. Pedig kapott felpattintott kavicsot is motoron.
Vizes cuccokat passzolom. Én ebben a felállásban nem vagyok oda a vizes dolgokért. Én ha tehetem kerülőm az esőt. És minden nemű vizet amikor veszem az utat.
SELFIEBOT ! Azzal óvatosan talán pont Baboss volt az aki beletenyerelt valami gagyibba ami összecsuklott.
@zsolt19900: Szerintem alapvetően igen. Arról tudj kell majd külön mikrofon mert ezen csak ha átalakítod lesz external mic. Szerintem árához képest korrekt minőséget tud venni. Autóban jobb is lesz. Talán kicsit stabilabban lesz a kamera.
@becsitibi: Szerintem nem jó FW-t szedtél le. Figyelj oda van 1,5 és 2 colosra való FW. Nem működik vica versa .Itt válaszd ki a megfelelőt. Utána jó lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Crypto Trade
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Asszociációs játék. :)
- 5K-s ProArt monitor jön nemsokára az ASUS műhelyéből
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest