Új hozzászólás Aktív témák
-
misionline
tag
Üdv.
SAMSUNG NP370R5E-S01HU notit sikerült szerezni, alapból a cpu ba integrált grafikus vezérlőt használja, hogy lehet átváltani a dedikált vga ra?
-
misionline
tag
Nemrég vettünk egy Samsung notit. SAMSUNG NP370R5E-S01HU
Win8 van rajta(hívatalos9
Böngészők nem jegyzik meg az oldalakhoz a felhasználónevet és a jelszót.
Mit lehet tenni? -
-
misionline
tag
Üdv.
Van egy noti amin előtelepített licenszes windows 8 van. Mit kell tennem, ha ki akarom ssd re cserélni a benne lévő winyót?
A win8 eredeti, adták hozzá de semmi telepítője, semmi kódja nincs, elvileg egy rejtett recovery partición van és ha telepíteni akarom akkor onnan tudnám.Hogyan mentsem ezt le és tegyem át az ssd re amit beleteszek?
-
misionline
tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy SAMSUNG NP370R5E-S01HU noti, windows 8 al vettem.
Szeretnék ssd vinyót bele tenni.
todo backup progival klónoztam azt a lemezt ami eredetileg benne volt de amikor beteszem az ssd-t valami hibát ír ki, nem bootol be teljesen róla csak egy kék képernyő és hibaüzenet.
Próbáltam a gyári recovery használatával lemezmásolás néven is. szépen át is ment mindent de ugyanaz a hiba.Valaki cserélt windows8 al rendelkező notiban ssd re vinyót? Hogyan klónozzam, hogy simán bootoljon róla?
-
misionline
tag
válasz misionline #1271 üzenetére
Úgy néz ki bios beállítás volt a ludas, ...
-
-
misionline
tag
Igazad van.
Le is töröltem a gyári oprendszert, tettem fel másikat szépen aktiválta is magát ahogy kell, érezhetően gyorsabb...
Van egy olyan problémám, hogy win telepítés után a firefox megy szépen ahogy kell neki, ezalatt azt értem, hogy ha valahova beírok felhasznevet és jelszót rákérdez, hogy megjegyezze e és a másik, hogy ha megnyomom ctrl+D gombot felugrik egy kis ablak és tudom választani hova mentem az oldal könyvjelzőjét...
Ha viszont feltelepítem az dedikalt vga driverét catalystot, akkor onnantól kezdve a firefox sem és egyik böngésző sem menti a jelszavakat, nem is kérdez rá, és ha a ctrl+d-t nyomom simán csak elmenti a könyvjelzők helyre és rá sem kérdez én hova akarom menteni...
Próbálok más drivert mert ez az a driver amivel adták...
-
misionline
tag
Az amd oldalárol leszedett driverrel is ez a helyzet.. nem feltétlen a driver szerintem valamelyik dolog amit még feltelepít.. majd csak rájövök, ilyenkor hiába törlöm az amd drivert a firefox nem jól műkszik...
-
misionline
tag
válasz misionline #1287 üzenetére
Ahogy felteszem a dedikált vga drivert, egyből nem mentik a böngészők a jelszavakat..
-
misionline
tag
Még mindig azzal szenvedek ezen a notin:SAMSUNG NP370R5E-S01HU, hogy ha fel telepítem a vga drivertAMD Radeon™ HD 8750M 1024MB)
onnantól kezdve a firefox nem kérdezi mentem e a jelszavat, és nem is menti, a chrome és az IE böngésaző sem menti el..
A ctrl+D gombokkal a firefox nem kérdezi hova akarom menteni a könyvjelzőt simán csak elmenti és kész..
A vga driver telepítése előtt rendesen működik azaz menti jelszavakat és választható hova mentek könyvjelzőt.Valaki remélem tudja a megoldást mert ez nagy csalódás számomra ettől a notitól....
-
misionline
tag
Szia.
Persze úgy is próbáltam, hogy felment a win8 feltette a drivereket, csak bt és deidkált vga drivert nem tett fel, Akkor még mindegyik böngésző jól ment, ha feltettem vga driverét utána lett közvetlenül a gebasz.
Próbáltam, hogy új win telepítés, más drivereket pakolgattam fel, a firefox és többi is jól ment végig, csak a vga driver tett neki keresztbe.
-
misionline
tag
Üdv.
Azért írom ezt ide is be, mert lehet másnak is ez a problémája akad ... és erre vonatkozó segítség nem nagyon van, így könnyebben megtalálja akinek szükség van rá.
"Korábban segítséget kértem firefox működés ügyben. (Samsung NP370R5E-S01HU Windows 8)
Az volt a gond, hogy a win telepítés után amíg a dedikált vga driver nem volt felrakva addig a firefox mentette a jelszavakat, és a ctrl+D megnyomásával felugrott a kis ablak...
Ha települt a dedikált vga driver onnantól kezdve csak automatikusan a könyvjelző mappába mentette a ctrl+D vel a könyvjelzőket, és nem jegyezte meg a jelszavakat, és rá sem kérdezett, hogy meg jegyezze e.
Ma sikerült véletlen megtalálnom a problámára a megoldást.
Olvasgattam a firefox tippek..et és megnézegettem azokat amiknek a vga hoz vagy driver-hez van közükEzen a típusú notin win8 alatt ez a firefox beállítás átállítása után újra menti a jelszavakat, és a ctrl+d nyomásával megvan a kis felugró ablak...
Ezt állítottam át és utána működik, próbálgattam ha állítgatom false-true ra akkor egyszer jó egyszer nem, tehát szinte 100%, hogy ez volt a gond.gfx.direct2d.disabled true erre kell át állítani akinek ilyen gondja van.
Ezt a firefox böngésző sávba about:config -ot beírva találja meg.. és a fentebb írt opciónál true ra kell változtatni, dupla kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest