-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz user137 #9878 üzenetére
Optikai kábellel vezesd a tévéből az erősítőbe a hangot. Még a C sorozatúakból is csak a drágábbak rendelkeznek HDMI ARC (Audio Return Channel) funkcióval, de az is csak sztereó, nem 5.1.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz user137 #11004 üzenetére
Néha 6-8 távirányító sorakozik az asztalomon, semmi bajom velük, még 2-3 elférne.
A B sorozatú Samsungok médialejátszója meglehetősen kezdetleges, a C-ben lévő sokkal ügyesebb, de még ahhoz is külső lejátszót szoktunk javasolni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
user137
őstag
válasz user137 #11008 üzenetére
nos, a Serviio nem transzkódol, úgyhogy fakkjú. a Mezzmo megoldja a dolgokat, nagyjából tekerni is lehet a filmekben (kicsit esetleges), viszont figyelmeztetés nélkül eldobja a lejátszást néha és nem szól semmit... elég idegesítő, h utána még pénzt is kérnének érte...
ment valakinek a Serviio a B650 sorozattal? mert még profil is van hozzá, szimpatikus lenne...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ankaz
tag
válasz user137 #11181 üzenetére
Serviiot használok én is de nincs vele gondom. Sokkal okosabb a progi mint a WD TV LIVE-om. pl: filmekhez automatán beteszi a borítokat (értsd: akár mozis felvételekhez, a.avi fájl névvel is megtalálja a neten a borítót és az lesz az ikonja a tv-n)
Serviion ami hibát észre vettem: ha sokat pörgetek egyszerre (jobbra nyíl hosszan, az OK melletti navigombok ) akkor kilép a filmből a menübe. De a "D" gombbal visszalép oda ahol tartott. Serviionál elég gyakran van frissítés, érdemes leszedni az újakat.
Serviio hátránya: pc-ről lejátszva nem enged hangsávot váltani míg külső meghajtóról (usb) már enged.Kép gyönyörű. Filmeknél mintha nem is mozi hanem házikamerás kép lenne, tehát mintha ott lenél. Bekapcsolható a film funkció, ilyenkor kicsit fakóbb lesz. (filmeknél szoktak egyébként ilyen szűrőket használni)
Utánhúzást, vagy mindek nevezik én is tapasztaltam, de nem igazán találtam meg azt a beállítást amitől jobb lenne. Bár számomra egy idő után már fel sem tűnik.Egy problémám van csak vele ami nálam és egy barátomnál is jelentkezik. Ő fél évvel utánam vette. TV nézés közben a kép egyszer csak elmegy. Reagál mindenre (csatorna váltás, hangerő állítás) de a kép nem jön vissza. Készülék kikapcs, bekapcs és minden megy rendesen. Nálam 3-4 hónap után kezdte, és x naponta előjön.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz user137 #11179 üzenetére
Hát tezsvíír, én meg vagyok elégedve a C650 tudásával, csak mivel már megvolt a médialejátszó, csak nem pakoltam vissza a dobozába, nem beszélve arról, hogy csak eSata-s dokkolóim vannak, és ilyen csatlakozása meg nincs a TV-nek, de gondolom a B650-esnek sem
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest