- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
erre a samsung válasza ez:
Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva a T24B301EW típusú készülék az USB penriveok illetve kártyaolvasók csatlakoztatását támogatja.
Tesztelésünk során valamint a használati útmutató alapján is a készülék nem támogatja az USB merevlemez csatlakoztatását. A T22A350-es típusú készülék esetén támogatott a merevlemez használata.Nincs valami SW hack, mint az LG TV-knél az univ távirányítóval serviz menüből engedélyezhető a filmlejátszás?
Egyszer belistázta a filmeket, aztán többet nem, nekem gyanús, hogy rájött a SW hogy ez egy HDD, és letiltotta a hozzáféréstElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Jovanny2
őstag
Nem vészes egy 40" fogyasztása sem, ha gondolod, lemérem pontosan, de átlag 63W-ot ír, jól beállított háttérvilágítással szerintem lemegy 40-50 közé. Sima TV-zéshez tényleg felesleges a nagy TV, de nappaliba, netán konzol mellé azért egy 40"-es még elmegy. Nagyobbat nem tudtam én sem megengedni magamnak tavaly, és úgy is voltam vele, hogy minek, 1,5-2m-ről nézem úgyis, de szerintem meg tudnám szokni a 46-ost is mostmár. Az a táblázat egyébként arra van, hogy a vájtszeműek még tökéletesnek lássák X centiről a fullHD-t, de ha a gyereknek a SmartHUB-on elindítok egy mesét, akkor 5m-ről sem panaszkodik, hogy lehetne nagyobb a TV.
BBécire ne haragudj, neki a száraz adatok mondnak csak valamit, mindenféle prémium TV-ket tesztelget, nem áll rá a szeme a megfizethető cuccokra.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest