- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Starlink
- Proxmox VE
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz szabi__memo #305 üzenetére
Hali!
A DLNA egy szolgáltatáson keresztül jelenik meg a TV-den vagy a hálózatodban! Olyan mint egy hálózati megosztás, de ezt SW-es alkalmazással tudod elérni a gépeden, ha csak PC-d van! Ha olyan NAS v. egyéb média HW eszközöd van ami DLNA képes akkor az eleve már alapból tudja és meg fog jelenni a TV-den, amikor a DLNA-kat keresed!
A PC és TV hogyan van csatlakoztatva hálózatodhoz?
A google-ba beírod, hogy DLNA és hemzseg tőle a találatok száma
A WMP11 és 12-ben be tudod állítani, hogy miket jelenítsen meg a TV-den! De vannak más DLNA-s programok, mint a Serviio is amivel szintén be lehet ezeket a funkciókat állítani csak egy pár napom ment rá mire rájöttem, ha bármi részletesebben érdekel akkor írjál nyugodtan akár privátban is!Üdv,
JoeXiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
válasz szabi__memo #329 üzenetére
Hali!
Küldtem priv. üzenetet megkaptad?
Üdv,
Joe[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
rígel
őstag
válasz szabi__memo #376 üzenetére
A rv-kben szokott lenni a 100hz profilok között egy bemutató/demo vagy valami hasonló nevű, ahol osztott képernyőn láthatod egymás mellett be- ill. kikapcsolt állapotot.
-
reks
csendes tag
válasz szabi__memo #376 üzenetére
A 100Hz tesztelésére milyen videót tudsz/tudtok ajánlani
Inkább filmeket tudok (vagy a Sonytól érdemes beszerezni a 100/200Hz-es demóit)
Transformers
2012
The incredible Hulk
Prince of Persia: The sands of timeSorrendben is ez. A Transformers-ben az elején a Kocka bemutatása csak 100Hz-től nem szaggat, és a Prince of Persia-ban néhány gyors panorámás kamerakörbeforgás már csak 200Hz-cel látható, amúgy homályos szaggatás.
Ezeket volt szerencsém egymás mellett levő Samsung tévéken összehasonlítani. (Ezekből elég a trailer is, vagy kivágott részlet, én is azt vittem.)
Bár a legnagyobb lépték egyértelműen az 50Hz és a 100Hz között látható (a beépített alsó fényújság demó semmire sem jó), a Hulk és a Prince of Persia esetében már a 100 és 200Hz közti különbség is jól érzékelhető. -
rígel
őstag
válasz szabi__memo #668 üzenetére
Ezért nem halogattam a b650 beszerzését februárnál tovább. Gondoltam, már úgyse fogják sokkal olcsóbban adni, és egyszer csak elfogy, az új meg jó drága lesz. Bejött.
Ha nem akarsz érte annyit fizetni várhatsz év végéig, mikor közelednek a 2011-es modellek.De akkor meg ott van, hogy mindjárt jön a d650....
Sosincs jó időpont tv vásárláshozAmúgy nagyon kiváncsi vagyok, a c650 lesz-e olyan sikeres mint az elődje. Fejlődött-e valamit lényegi dolgokban, vagy csak ez is kamu facelift az extraprofitért.
-
joe007
tag
válasz szabi__memo #711 üzenetére
Hát igen vhogy úgy érzem mesterségesen magasan van tartva az ár! Mi lenne itt, ha 50e-t esnének átlagosan az árak szerintem üresek lennének a polcok! Persze az áruházak még erőltetik a Plazma tv-ket is, de a kutyának se kell 1024-es felbontással Így rajtuk fog maradni!
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
adriankoooo
senior tag
válasz szabi__memo #722 üzenetére
Jobb, ha megyek es lefekszem
-
zhagyma
őstag
válasz szabi__memo #986 üzenetére
" ... Ezzela digiplexerrel vagy mivel nem csak egyszerre az egyik bemenet (dvbt/coax) aktiv és ezt nekünk kell 5V-tal kapcsolni? Nem vágom. ..."
Mindig egy bemenet aktív (DVB-T vagy DVB-C). 5V-tal lehet kapcsolgatni, cserébe nem kell "dugdosni" a csatlakozókat ...
Ui: diplexer.
[ Szerkesztve ]
-
fury71
aktív tag
válasz szabi__memo #1080 üzenetére
Mekkora méretű a TV, mert 42"-ig más konzolok valók mint felette.
40-42"-ig általában VESA 200*200 a felett VESA 400*400 szabványú konzolok vannak.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
rígel
őstag
válasz szabi__memo #1094 üzenetére
Milyen árfekvésben gondolkodsz?
-
rígel
őstag
válasz szabi__memo #1094 üzenetére
Mivel nekem Harmantrade konzolom van, jószívvel csak azt tudom ajánlani. A többit nem ismerem.
Először is, el kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Minél közelebb legyen a falhoz, vagy a dönthetőség, mozgathatóság?
Vannak fix konzoljai, ezek kb 2-3 cm-re állnak el a faltól. neked ez elvileg jó, mert oldalcsatlakozós a tv-d, de a hátsó csatlakozósaknak erre nagyon figyelni kell.
Ami nekem van, az 7 cm-re áll el a faltól, épp be lehet dugdosni a cuccokat. fokozatmentesen dönthető, jobbra balra csúsztatható a tv. Mindegyikre jellemző, hogy nagyon jó minőségű, robosztus konzolok. (Előbb omlik le a fal, minthogy leessen a tv)
Olyan apróságok mint a kábeltartó és a lopásgátló zár csak hab a tortán.
Ja, és gyakorlatilag univerzálisak, nagyon sok féle rögzítési szabványhoz jók.
Nagyon tudom ajánlani.
A fix konzolok valamivel 10e HUF felett vannak, a komolyabbak 15-17-től.
Én együtt vettem a tv-vel, így kevesebb mint féláron (7000 HUF-ért) tudtam megszerezni egy ML-P12-t, erre 50 "-ig ill. 70 kg-ig minden feltehető.
Nagyon jó üzletet csináltam. -
rígel
őstag
válasz szabi__memo #1106 üzenetére
1.
Az ML-P14M-el biztosan lehet.
Az enyémhez 4 féle vastagságú és hosszúságú csavarkészlet volt mellékelve, nincs olyan tv. amit ne lehessen ráakasztani.
Csak fúrógépet nem mellékeltek hozzá
Az a lényeg hogy ne legyen alulméretezve a konzol, de ez inkább a karos konzoloknál okoz problémát.2.
Bocs, nem néztem meg milyen tv-d van -
BBéci
legenda
válasz szabi__memo #1106 üzenetére
A tévédet a gyári tartóhoz hasonló módon szereld falra, Beletekersz két csavart, összekötöd őket egy darab vékony drótkötéllel és
annál fogva felakasztod egy kampóra, mintha festmény lenne. Egyszerű és nagyszerű.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
stimea
tag
válasz szabi__memo #1142 üzenetére
Régi:http://www.myslenka.net/2009/12/samsung-le40b650-flash-firmware-download/
Máig utolsó:http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/support.do?group=televisions&type=televisions&subtype=lcd-tv&model_nm=LE40B650T2W&disp_nm=LE40B650T2W&language=&cate_type=all&dType=D&mType=FM&vType=&prd_ia_cd=02010100&model_cd=LE40B650T2WXXC&menu=downloadEz a 40-hez van.
Egyébként, ha ráteszed 3000.2-t már nem tudsz visszalépni a régire!
De talán nincs is értelme."Figyelmeztetés a SamyGO fórumon!
Ne töltsétek fel az új firmware-t, mert letiltja a SamyGo bővitmények futtatását!
+PVR-hez kapcsolódó dolgokat is letiltottak...
+firmware downgrade tiltás, igy visszalépni sem lehet."[ Szerkesztve ]
-
yoleeka
tag
válasz szabi__memo #1269 üzenetére
Nekem van, igaz nem 46b6000-es, hanem csak 32b6000-es, de tökéletesen megy a 7000-esen, filmek, PiP megy rajta, nekem nem kell több. Szal INFO majd MENÜ majd MUTE és a végén POWER gombok, ebben a sorrendben. Megnyomod előjön a szervizmenü. Belemész az Option menübe, majd a modell-be, ott átrakod b7000-esre, ne ijedj meg van több tipusvalasztek is. Simán kikapcsolod, majd ujra be és a menüben a samsung ügyfélszolgálatnál, nem 46b6000-est fog irni, hanem b7000-est. Semmi nagy szaktudást igényel. Persze FONTOS: a gari elveszik vele. Ha igény lenne a garira, akkor vissza kell rakni 6000-esre, és a gari már él is újra.
Better to reign in hell, than serve in heaven...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest