-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
foglaltnev
csendes tag
-
-
durkonorbi
tag
Nekem B650 van ... szerintem a DTS-től eltekintve jó médiaképességekkel bír, még nem találtam igazán olyan filmet, amit nem vitt HD terén (mkv-kra gondolok)... DTS miatt kell néha belepiszkálni a filmbe, de az nem vészes a PC-n.. pár perc...
Samygo féle "belepiszkálásokkal" nagyon jó vétel ez a TV, most már megy a Samba server is rajta, a win-es megosztott mappából gond nélkül lejátszik mindent, lehet benne tekerni is (nem úgy mint a gyári DLNA-val) és mindez akár wifin keresztül is (nekem most egy 2000 Ft-os wifi stickkel megy hibátlanul, bár az G-s wifim (router) miatt azért a HD néha megizzasztja a hálót.. ) .. szóval tuti van jobb is, de nekem tökéletesen elég... -
durkonorbi
tag
Miért kell megkerülni? Hát ez szigorú marketing... Ahogy le is írták többen ... Ha minden "régebbi modell" ilyen frankón gyárilag is upgradelve lenne, senki sem lenne érdekelt egy újabb modell vásárlásában ... azt ugyanis tudni kell, hogy kevesen tudják, hogy tudhat többet is pl. egy 650-as. Még kevesebben vannak aki bele mernek vágni, hogy patch-ekkel megbuherálják. Az akik pedig bele mer nyúlnia fw-be ... na az aztán igen kis számú tulajdonos... nem is ezen emberek jelentik a fő vásárlóközönséget, hanem az a maradék (pl. 90-95%?) ember aki megveszi, használja, majd kb. 2-3-4 év múlva (lásd megfelelően pozícionált garanciafeltételek) cseréli.... vagy eladja a B650-et 1 év után, mert idegesíti a DTS miatti szívás, és vesz kis ráfizetéssel egy C650-et... ha így, ha úgy, a TV-k fogynak... az újak is...
Ha lenne egy komoly gyári upgrade pl. B650-hez folyamatosan, akkor könnyen belátható, hogy senki nem váltana míg a TV meg nem adja magát... (kis túlzással persze ... )
A wifi-s filmnézést illetően: azért a HD-k közül van (sok) aminek nem elég a wifi, persze ez függ attól is milyen messze van, milyen a wifi hardver stb. ... érdekes, hogy a Samba-s megosztásnál jön ez elő, DLNA-n keresztül nem!!! Hmm... LAN-on persze minden megy szépen ott is... Egy N-es tesztre azért kiváncsi lennék, mert nálam G wifi megy ( router az "extended range" verzió, a stick nem, lehet ez még javítana, ha ez számít ... sajna nem tudom mennyit... ) ...
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
"A haverom is most akar 46C650-t venni és az egyik webshopnál már 275-280-ért odaadják neki, ha nem részletre veszi."
na ez jó hir elárolod melyik ez a webshop? de úgy is jó a privátba árulod el!
egyebek melett a 284.900Ft volt idáig a legkevesebb!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...