- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz Dare2Live #12142 üzenetére
2.2-vel semennyire nem javul meg ez már többszörösen bizonyított... itt az utolsó játékos a JM9 lehet
OVI...na azt a friss térképet megnézném! nem mondod, hogy új M6 meg minden van azon a navteq-es térképen????
azért is rádugom a maploaderre az 5800-át
muveszur nyilatkozz! neked is friss volt az ovi maps?
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz muveszur #12148 üzenetére
nahh attól nem leszel okosabb de leírom néked...
fring, skype, quick settings, ES file explorer, my tracks, rIGO , opera mini(nagyon ritkán), dropbox (melós és fájlmegosztós must have), barcode scanner, sgs toolbox, sgs tools, root explorer, rom manager, smooth calendar, 3Gwatchdog, anysoftkeyboard, és egyetlen játék: abduction world attack!
van, hogy a nimbuzz-t is felrakom és egyebeket... de ezek az alapok... két ROMfrissítés között elvagyok ezekkel
ha majd az a nagy hivatalos messiás froyo tényleg hoz valami látványos változást akkor jobban belakom a gépet... és megállapodok[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz muveszur #12152 üzenetére
igy igaz...
az xls fájlokat a public mappában tartom, mivel direktlinket adok X embereknek, hogy mindig az aktuális fájlt le tudják tölteni (mással akivel meg közösen szerkesztjük simán megosztom ugye a mappát)
a lényeg, hogy az androidos dropbox -al nyisd meg a fájlt így az egyből letöltődik az sd/dropboxba és meg is nyitja a think free
szerkeszted... majd elmented... menti az sd-n és egyből feltölti a fellegekbe
ha pedig telepítve van a PC-den a dropbox alkalmazás akkor oda is szinkronizálja...napi használatba eddig ez vált be legjobban...
előtte a google docs-al bohóckodtam de ott csak soronként nyitja meg az excelfájlt és minden módosítás tetűlassan aktiválódik...
felejtős[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
kötelességemnek érzem az infót megosztani azok miatt akik tervezik a vásárlást...
GSM Home ban történt új, garanciás telefonnál, hogy JPH szoftverrel és KOR product code-al adták el...
a tag aki vette vagy felfedi magát vagy nem...mind1 is...csak szólok, hogy mik vannak... kies pl. mit mond majd rá? stb..stb..
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
válasz compi.hu #12192 üzenetére
én is hallottam valamit erről...dátumot is logol...és akkor szerintem már mást is...
feltételezem szoft.verziókat...cozmo... igen tény. DE hogy ez ne így legyen 40grammal többnek kellene lennie a gépnek...
inkább legyen kicsit gagyi de könnyű...
vagy az én emlitett verzióm: miszerint nem kellett volna rá az az elcseszett keret[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #12186 üzenetére
most azért mert láttál rólam egy előnytelen képet ilyeneket feltételezel..
-
tariattila
veterán
válasz verser233 #12217 üzenetére
Ezt osztom én is...
JPK-ra először felraktam az advanced task killer froyo -t majd a simát...
totál hülyeségeket mutatott mindkettő... (bezártam 4 alkalmazást és kevesebb ram-ot írt végeredményül...)
leszedtem mindent és sokkal stabilabb a rendszer! a gyári feladatkezelő teljesen jól kezeli a futó appokat... auton kilövi és mindig van szabad ram (több mint a taskillerezéssel ) -
tariattila
veterán
válasz analyzer75 #12257 üzenetére
média és system hangerőd nincs levéve?
-
tariattila
veterán
válasz analyzer75 #12261 üzenetére
az ilyen és ehez hasonló x-aktáktól szoktam hajattépni...
esetleg sgs újraindítás....mediascan esetleg rásegít..
pc-n gondolom jó.
másik playernél ugyanaz a hiba?
ténylegpassz... -
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
válasz Vagany #12370 üzenetére
ezt azóta se érti senki, hogy a samu bizonyos szériákba csak véletlenül vagy direkt rakta ezt a csökevény bootloadert...
a szervizes verziót ajánlom első körben... de ha nem sürget a dolog én megvárnám a hivatalos 2.2-t és utána megnézném, hogy az lecseréli e a bootloader fájlt... (nem tartom mondjuk valószínűnek de ki tudja manapság )
ha nem hozza elő a 3gombos dolgot akkor vinném is szervízbe egyből
esetleg ha van rá kisérletezőkedved akkor a leírások alapján megpróbálhatod... -
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
válasz CHIPman #12401 üzenetére
semmi újat nem mondasz ezzel... nekem a minap csinálta ezt JPK-val... ki-be kapcs megoldotta
viszont Te csináltál előtte/utána FR wipe stb törléseket?
Skynet: én meg azért nem rakom fel mert a Sztupy féle elő rootolt verzió annyira kényelmes, hogy egy nap várakozást is megér...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
elég lesz ha egymás mellé kerül a két kijelző...
compi: a RiGO madár gyorsan jelet fogott ablak mellett... kb 5-6 mp ROM frissítés után mindenféle módosítás után... szép reményekkel indulok holnap tesztre... de lekopogni nem akarom
sok különbséget nem látok én a JPK-hoz képest de a driverek a lényeg nem ami látható
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #12540 üzenetére
mindenféle módosítás nélkül...akart az lenni imént
-
tariattila
veterán
válasz atiska0606 #12549 üzenetére
te motonav... mi?
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #12551 üzenetére
ahh értem...
akkor : én tarIGOattila -
tariattila
veterán
válasz atiska0606 #12554 üzenetére
én meg riGOén utam-al... navizom és nem fagyizom
szerk: bocs mégis fagyizom mivel a froyo-n fut
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #12570 üzenetére
gondoltam ám, hogy vannak szépen infók a dologról
így g0dl-nak jár a dádá...
egyszerűbb felrakni a Sztupy féle XWJPM -et mert abban kapásból benne van a root és a körös %-os telepkijelzés!
igaz jól ki vannak szedve a gyári appok de mellékelve vannak és mindenki azt rak vissza amit használ[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
bakker ezek a battery stat-os cuccok...
ha jobban nyomom a gázpedált a benzinkútig akkor biztosabban odaérsz míg ki nem fogy az üzemanyag ??ezek mind szívják az aksit! a háttérben futva dolgoztatják valamennyire a procit is!
semmi értelmük! a gyári telepkijelzést kell %-osra változtatni...ennyi[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
-
tariattila
veterán
GPS lávörsz! (és compi.hu)
amennyiben ez a JPM (vagy akár JP6) lesz a hivatalos kiadás ÉS a Samfirmware.com-on közzétett verziókban található GPS javítás már a végleges...
na ebben az esetben szomorú hírem van...
Valamennyivel biztos javult a helyzet de a mai tesztek sajnos katarzist nem okoztakkörülmények/ rom/ GPS beállítás : verőfényes szélcsend/JPM/ alap(standalone)
-először my tracks 17km kedvenc gokartpályám track-je
-majd jött 40km RiGO teszt: egyszer újratervezett egy lassú kanyart követően...(azt hitte egyenesen mentem pedig csak a tervezett úton...), később pár száz méteren keresztül: gps kapcsolat megszünt... és még egyszer láttam magam valahol egy tó közepén fürödni (pár másodpercre csak igaz DE a gps jelet fixnek indikálta !?!? )
-következett egy újabb track log (dombóvár-tamási etap) gyors/egyenes útvonallal...
-végezetül a GPS menüben a Standalone módot MS Based-re állítva haza verettem..
]konkluzió: egy két apró hibával autós navigációra megfelel a csamcsung nagyszabású javítása DE szerintem finomabb dolgokra továbbra se ezt válasszuk...
várom embertársaim hasonló jellegű tapasztalatait...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz theiron320 #12693 üzenetére
kiesben nincs ilyen funkció? (nem tudom, kérdem...)
soha nem frissítettem kiessel... mentést is csak Rom Managerből (clockworkmod recovery-ből a nandroid-al... És ezt sem állítottam vissza soha csak elraktam biztonságból háborús időkre...mutthafatha miért lenne szerinted más? ezt a szoftvert adják ki hivatalosan 99,9%
a track-ekhez hozzáfűzném még, hogy nem sok különbséget láttam a standalone és ms based közt... egyszer az egyikkel pontosabb másszor a másikkal...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest