Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz szkorhetz #6180 üzenetére

    Még gyakorlati példát is tudok hozni, nem is egyet. Csak menj egy használt S10, S20 "túrára" az összes be lesz égve ami Élénk módon volt használva. Anno amikor kerestem, 30 telefont biztos megnéztem, az összes brutálisan be volt égve. Egyet se találtam, mindet ott hagytam.
    Nekem van itthon több S10 és S20 is, mindegyiket én vettem ki a dobozból, valami csak navigációra volt/van használva full fényerőn. Ahogy írtam, dobozból ki, Természetes üzemmódra átkapcsolom. Egyik sincs beégve, még egy pixel se. Azért ez szerintem sokat elmond.
    Az is az egyik elméletem, hogy mivel az S21 készülékek is beégtek. (Már annyira nem volt hajlamos, de még mindig rengeteg beégett persze Élénk móddal használva.) Az S22 és S23 szériának az Élénk módja már nem olyan élénk. Ezzel minimalizálva a beégést. Persze elmélet, de az én nem kevés Samsung tapasztalatom azt mutatja, hogy bizony több mint valószínű, hogy az Élénk mód jócskán növeli a beégést. Magában természetesen ez nem elég, hogy Élénk mód be legyen kapcsolja, de ha már párosul a folyamatosan bekapcsolt esetleg maxra felhúzott fényerővel, fél éven belül beégnek, amit a másik módnál még nem láttam. Biztos van olyan is, még nem láttam.

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák