Új hozzászólás Aktív témák

  • kutkut

    addikt

    válasz Piwi #20011 üzenetére

    Egyébként teljesen igazad van... de a cicának is. Szerintem (és gondolom, nem mondok újat), nincs tökéletes telefon. El kell dönteni, milyen kompromisszumra vagy hajlandó, mérlegelni kell. Nekem az, hogy kínai nem nagy kompromisszum, így bevállaltam. :D (Hozzátenném, kínai és kínai között is van különbség, és a meizu a jobbik fajtába tartozik.) + én a magam részéről azért is ugrottam bele ebbe az üzletbe, mert egy ilyen cucc tényleg nem sűrűn jár errefelé, és gondoltam, kipróbálom...
    Nekem bejött, úgy érzem, nem nyúltam mellé. :) És amíg nem kell gariztatni, addig ez így is fog maradni. :D A kijelző nem fog beégni, az már biztos... ;] Egyéb baja meg az sgs-nek se volt a 2 és fél év alatt. Remélhetőleg ennek se lesz (kopp-kopp). :))
    Most maximum nexus 4-re cserélnék, de azért tetszik, hogy a meizu nem egy tepsi, még pont kényelmesen elfér egy kézben, a képarány is nagyon kellemes + a nexusnál egy picit szűkös lenne a 16GB. Ha lesz egy kihagyhatatlan ajánlat, akkor esetleg, de semmi nem késztet a cserére.
    + zárásként, azt se feledjük, hogy tapasztalat nélkül beszélsz ördög koma... ;]:D

    Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák