-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
A patchek javítottak vmit a sebességen?
A modot, amiben vannak járművek, azt érdemes leszedni? -
feka007
veterán
Nah, leszedtem a járműves modot
-
feka007
veterán
Nem, mivel ott újabb kódra van szükség... Az ajtóval szemközt a folyosó bejáratánál az ajtó felé nézve balra kell átvágnod egy másik folyosón, aztán ott assszem jobbra a legvégén vhol, mind1 találd meg, aztán ott bemész az ajtón egy hatalmas csarnokba, ahol jön egy batárnagy dög, értelemszerűen kisimítod az EKG-jét (nem nagy kunszt a hangereje ellenére...), elvánszorogsz a terem legvégébe, ott találsz egy halott védőruhás csávót, és nála van a kód a 2. ajtóhoz... itt beszélnek a rádión neked, én a beszédből kibogaráztam a kódot, és azt jegyeztem meg...
Megelőztek, mind1...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Melyik befejezést kaptad? Én mind a kétszer jót kaptam, nyúltam a kőtömb (talán urán) után, aztán egy gyönyörű trópusi erdőn találtam magam, és a végén kinyitja a teljesen fehér szemét Igazából nem nagyon értettem a végét...
Tudnátok küldeni mentést vagy videót mind a hét befejezésről? Eddig csak azt a befejzést láttam ezeken kívül a youtubeon, amikor rámomlik a négyes tetőszerkezete
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
A legközelebbi hely, ahol meg fogsz akadni az minden bizonnyal az ajtó után lesz, mert ha már azt a termet olyan nehéz volt megtalálnod, akkor sztem arra sem fogsz egy könnyen rájönni, hogy miután az a valami bezár egy tüzes szobába, akkor azokat a repülő gömböcskéket kell szétlövellned miután felvetted a dokumentumokat... Mondjuk itt nekem is beletellt vagy 10 percbe ezt kiokumlálnom, mert a fene se gondolta volna, hogy szét lehet lőni a tűzgömböcskéket, de aztán szezám tárulj van...
-
feka007
veterán
Amúgy lehet az atomerőmű körül nézelődni, vagy csak azon a nagyon kis szakaszon láthatjuk, ahol el kell futni mellette a katonaság elől, miközben az épületből sz@rt se látunk? Mert én azt hittem, hogy majd ott még lesz vmi missön, vagy miután vége, majd szabadon körbejárhatjuk a telephelyet, de nem, csak az épület alatt meg a reaktorban járhattam, és vége, de ez így nem buli...
De ha van mégis erre lehetőség, akkor vki küldjön már el egy save fájlt -
feka007
veterán
STALKER: Clear Sky ingame videó! [link] Ez még nem a hivatalos videó, hagy is némi kívánnivalót maga után a minőség, de a fickó magyaráz rendesen (igaz, csak azok fogják érteni akik konyítanak a némethez, mert a német Gamestartól jött a movie)
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Ilyen kevesen játszanak már ezzel?
Én személy szerint nem játszottam még ilyen egyedi, kidolgozott FPS-sel, lehet, hogy kissé elavultak benne az rpg-elemek, és az is biztos, hogy vannak más fps-ek, ahol látványosabbak az akciójelenetek, de egyik sincs ilyen nagyszerű mint Stalker, azokat egyszer végigjátszottam, és csak annyi maradt meg belőlük, hogy jó volt a hent, de ennek a játéknak mondanivalója van.
Nagyon kíváncsi leszek a Clear Skyra, nagyon jónak tűnik az E3 alapján. -
feka007
veterán
Mivel nincs a kiegészítőnek még saját topikja, ezért ide linkelem a legújabb Clear Sky-os gameplay videót [link] Tessék megnézni, akit érdekel milyen lesz!
-
feka007
veterán
válasz zolee0307 #851 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de azt a Q6600-at, amit most vettél 105-120 ezerért, azt két hét múlva már 55-60 rongyért is megvehetted volna. Mert hogy az intel most 22-től radikálisan csökkenti a Quad és egyéb procijai árát. Ezért jó, ha az ember rendszeresen figyeli a híreket...
-
feka007
veterán
Úgy döntöttem, végigjátszom hamadjára is, mert még egyszer sem kaptam rossz végkifejletet, és az erőmű körül is akarok bóklászni egyszer. Utóbbihoz milyen útvonalon haladjak?
-
feka007
veterán
1203-ra valaki? Meg akarom nézni az NPP-t!
-
feka007
veterán
Úgy tűnik nem fogok téblábolni az erőmű körül...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest