Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz Aarpok #9108 üzenetére

    Visszamentem, 120ezer körül volt a cucc, jó kis hely. De azért kellett kicsit dolgozni vele, pár katona meg Monolith volt még ott, meg két vérszopó is meg pár patkány és néhány helyen beözönlött vagy 10 kutya is. Meg rohadt sok radioaktív terület. Azzal tele is volt a farkam, egy csomó hulla pont ott hevert. Alig kattog a Geiger, lépek egyet már piros és Kritikus sugárszennyezett terület... Pár sugárgyógyszer meg eü csomag elfogyott.

    A Katonai raktáraknál bekattant. Mikor először megyünk oda akkor ép a Szolgálat mészárolja le a szabadság embereit és megkérnek rá, hogy mi nem láttunk semmit. Gondoltam hogy majd akkor most foglalkozom vele és beköpöm őket a Szabadságnak. Megyünk is páran, nyírjuk őket ezerrel csak mind meghaltak a társaim, de nem írta sikertelen feladatnak. Lemészároltam a maradék Szolgálatost egyedül. De nem írt semmit. Körbejártam az egész környéket de sehol sincs több, azt írja még mindig öljük meg őket, de hát mind halott. Visszamentem a bázisra és Nem vállalom ezt a feladatot, viszont ugyanúgy benne maradt a PDAban, nem akar eltűnni.
    Mindegy mentem visszább. Viszont arra gondoltam, hogy a Szabadsághoz csatlakozni fogok. Sose szerettem csatlakozni senkihez, jobb volt semlegesnek egyedül lenni, de most nekem kezd bejönni a Szabadság a CoP-ban is nekik ajánlottam be a Monolithokat.

Új hozzászólás Aktív témák